Heroes of Might and Magic 5 (Gold Edition) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50407
Ubisoft

Heroes of Might and Magic 5 (Gold Edition) [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru Heroes of Might and Magic 5 a datadisky Heroes of Might and Magic 5 : Hammers of FateaHeroes of Might and Magic 5:Tribes of the East.



Heroes of Might and Magic 5
V renomovaném světě Might and Magic šíří hordy démonů chaos na zemi během nemilosrdného útoku. Osud světa je v sázce a hrdinové z různých legendárních frakcí se musí sjednotit. Žijte jejich osud, veďte jejich jednotky k vítězství a odhalte tajný cíl démonů.

Staňte se legendou strategických her zlepšováním vlastností hrdinů, sestavováním armád a porážkou nepřátel pomocí zcela nového dynamického bojového systému v režimech offline i online .



  • Poprvé můžete zažít do světa Might and Magic v plně animovaném, dech beroucím 3D světě podloženém konzistentním a moderním grafickým stylem .
  • Obsahuje všechny funkce, které učinily sérii úspěšnou, v úplně propracovaném a vyspělejším světě. 6 unikátních frakcí a více než 40 různých bytostí a kouzel .
  • V šesti kampaních a více než 30 misích objevujte a dobývejte území, spravujte města, regrutujte armády a vylepšujte své hrdiny v uživatelsky příjemnou, ale hlubokém tahovém systému .
  • Objevte bojový systém, který stojí za úspěchem série Heroes of Might and Magic, nebo si vyzkoušejte zcela nový dynamický bojový systém, který mění šachovnici v živoucí bojiště .
  • Zahrajte si pět různých režimů online. Vyzvěte své přátele do zuřivých bitev a vytvořte si vlastní úrovně s editorem .



    Heroes of Might and Magic 5 : Hammers of Fate
    Válka královny Isabel skončila a Griffin Empire je na kolenou . Sotva se říše zotavila z masivního konfliktu proti hordám démonů a legiím nemrtvých , je opět paralyzována občanskou válkou . Isabel , nyní uctívána jako svatá, vede nelítostnou inkvizici za očištění Říše od jakéhokoliv zla . Povstalecké síly se shromažďují na okrajích říše aby čelili královniným fanatikem . Mezitím na na severu probouzí nová mocnost . Po staletích izolace horalé opět rozpálili své kovářské pece a vytáhli své válečné rohy ...

    Zúčastněte se napínavého dobrodružství ve světě Asan s datadiskem Hammers of Fate . Objevte neprobádané území a poznejte nové způsoby, jak hrát Heroes of Might and Magic 5.



  • Zcela nová frakce trpaslíků, která se skládá z hrdinských bojovníků a adeptů magických run, kteří žijí v nejhlubších horách a najnepriateľskejších těchto oblastech ásany .
  • Obsahujíc 15 nových misí, nové hrdiny a vylepšené cut scény, Vás nová kampaň zatáhne ještě hlouběji do dramatických událostí, které začaly ve hřeHeroes of Might and Magic 5.
  • Obsahuje řadu nových kouzel a schopností, pět nových singleplayer map, 10 nových multiplayerových map, nové budovy, nové artefakty a nové neutrální bytosti. Hrdinové v Hammers of Fate Vám umožňují rozvoj nové taktiky a zlepšují herní zážitek online i offline.
  • Díky novým funkcím, jako jsou karavany a náhodný generátor map, si užijete neomezenou opětovnou hratelnost a ještě plynulejší herní zážitek. Kromě toho funkce současných tahů urychluje online hru .



    Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East
    Hrajte poprvé za frakci orků a najímejte hrdinů, armády a budujte města během průzkumu a podmaňování si legendární země. Používejte taktiku, schopnosti a magii abyste přemohli fantasy armády a přitom rozvíjejte své hrdiny a odhalte temné spiknutí, které hrozí zničením světa Asan .

    Heroes of Might and Magic 5 : Tribes of the East je poslední kapitolou v epickém boji, který začal přerušeným svatby královny Isabel . Následujte kroky Necrolorda Arantira, který odhalí proroctví Dark Messiah of Might and magica připraví spiknutí démonů . Po tomto brilantním zakončení příběhuHeroes of Might and Magic 5již svět Asan nebude nikdy takový jako předtím ...



  • Po představení ve hře v Dark Messiah of Might and magic se brutální frakce Orků představuje i sérii Heroes of Might and Magic. Divocí, pyšní a rozhodne nezávislí, Orkové jsou silou v Might & Magic . Jednotky této frakce zahrnují orky, gobliny, kyklopů a slavných Pao Kai .
  • Zažijte dramatický závěr vlády uchvatitele BIAR . Po objevení démonického vlivu , který ohrožuje rytířů Nebes , se divoké klany orků pokusí vymýtit tuto hrozbu zbraní. Postavy ze hry Dark Messiah of Might and Magic přinesou nečekaný zvrat v tomto spiknutí. Kromě toho Vás čeká 5 single- a 10 multiplayer map.
  • Každý tvor získal alternativní úroveň, čímž se zvyšuje celkový počet tvorů v Heroes of Might and Magic 5 na více než 170 ! Tyto nové mocné schopnosti se určitě stanou nedílnou součástí Vašich bojových taktik .
  • Rozšiřte svůj arzenál a hratelnost s novými kouzly, artefakty , budovami a inovativními funkcemi, jako jsou například jedinečné schopnosti rasy Orků .

  • Recenze na Heroes of Might and Magic 5 (Gold Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.