hild of Light (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA hild of Light (Deluxe Edition) - PC CIABhild of Light (Deluxe Edition) - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 230151
UbisoftEN dabing

hild of Light (Deluxe Edition) [PS4]

Hra neobsahuje médium ale voucher ke stažení hry z PlayStation Network!


V magickém světě Lemuria vás Child of Light vezme na dobrodružství mladého děvčete-Aurory, která zemřela, a žije. Musí se však vydat na cestu za záchranou svého království a jejího nemocného otce. Známá jako Dítě světla získává moc světla, a musí konfrontovat služebníky Temné královny, aby získala zpět slunce, měsíc a hvězdy a vrátila se domů. No během své cesty však zjišťuje, že její osud však může být mnohem důležitější, než o jakém vůbec snila ...

Child of Light je tvůrci vysněná jako"hratelná balada", která vypráví příběh z magických dětských pohádek. S využitím enginu UbiArt nabízí nádhernou vizualizaci s poutavým příběhem a uměleckým zvukovým doprovodem, jejichž kombinace vás úplně pohltí do tohoto magického světa na míle vzdáleného od reality.

  • Hratelná balada -S poctou ke Zlatému věku ilustrace vás Child of Light vítá objevit nádherné ručně malované ztracené království a krásné zpracování ve stylu vodových barev díky UbiArt engine.
  • Bohatý svět Lemuria -Na výpravě po Lemurii potkáte množství excentrických kreatur, od lesních duchů a mluvících myšek až po zlé čarodějnice a nebezpečných mořských hadů. Objevte obrovskou krajinu ikonických míst a vzrušujících dungeonů, které se mění jako Aurora získává zpět ukradené světlo.
  • Klasických RPG tahový soubojový systém -Child of Light využívá bojový systém s aktivním časem, díky čemuž může Aurora bojovat po boku sätojánskej mušky Igniculus a dalších členů její družiny. Levelujte a vylepšujte své dovednosti a využívejte body"skill-points" na odemknutí nových schopností pro Auroru i členy jejích družiny.
  • Hluboký systém výroby -Díky hlubokému vyrábaciemu systému máte možnost kombinovat drahokamy a vylepšovat svůj meč , talisman , jakož i svou zbroj. Každá hra má svůj vlastní profil výskytu drahokamů , což znamená, že některé drahokamy běžně nalezené v jedné hře jsou unikátní v jiné a naopak , díky čemuž se otevírá možnost využívat komunitu na výměnu drahokamů s přáteli .
  • Řešte hádanky a objevujte záhady -S pomocí moci světla musí Aurora a Igniculus spolupracovat, aby vyřešili různé hlavolamy a hádanky se stíny a pohyblivými objekty.

    Deluxe Edition navíc obsahuje :
  • 24 stránkový artbook s obrázky z vývoje
  • plakát Aurory o velikosti A2
  • klíčenku ve tvaru Igniculusa
  • DLC The Golem Pack-osvoboďte golema v dodatečné úloze a získejte ho jako společníka do své družiny !
  • DLC The Dark Aurora Customisation Pack-speciální vzhled pro Auroru a sadu run, které vylepšují její schopnosti .



  • Recenze na hild of Light (Deluxe Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.