Hitman: Absolution-PS3-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
389 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228066
Square

Hitman: Absolution-PS3-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Hitman: Absolution opět představí Agenta 47, chladnokrevného úkladný vrah, který bere ty nejnebezpečnější zakázky. Zrazen těmi, kterým věřil a hledaný policií, se ocitne v centru temného spiknutí a musí se vydat na vlastní cestu zkorumpovaným světem a snažit se najít pravdu.
  • Výběr-jste ultimátní vrah, talentovaný a nemilosrdný. Vy se rozhodnete, jak ukončit život Vašeho cíle. Sledujte Vašich nepřátel, poznejte jejich tajemství a odstraňte je tím nejpříhodnějším způsobem, zneškodněte je na míle daleko, nebo dejte bombu pod jejich židli. Nejsou žádná pravidla, jste nejlepší, takže myslete otevřeně.
  • převleky-v sérii Hitman, je Vaše schopnost maskovat jedním z nejmocnějších nástrojů. Tato zbraň je ještě smrtiacejšou, než předtím, nyní máte možnost vydávat se za své oběti. Ale pozor, svět bude reagovat na Váš převlek, tak si vyberte svůj cíl pečlivě.
  • AI-jedním z aspektů nového Glacier 2 enginu je komplexní spektrum inteligence nepřátel. Vaši nepřátelé se objevují během Vaší cesty světem a reagují na širokou škálu podnětů z prostředí kolem nich. Ve hře najdete i signalizátor pozornosti (attention bar), který Vám ukáže, jak moc Vás okolní lidé podezřívají. To je ovlivněno pohledy, zvuky a změnami prostředí, například dveře, které byly zamčené a nyní jsou otevřené. Tato nová funkce umožňuje 47 odhadnout, jak blízko je k odhalení a podle toho jednat.
  • Instinkt-47 je za stěnou a instinktivně ví, jak se bude protivník chovat. Aktivujte Instinkt a podívejte se na svět jeho očima. Uvidíte, jak 47 očekává, že se jeho cíl bude chovat nebo Vám ukáže, jak uniknout. Pokud chcete získat Instinkt, prostě se chovejte tak, jak by se 47 chovat měl a využívejte klasické Hitman pohyby, např.. tiché zneškodnění.
  • Živý svět-díky Glacier 2 enginu, je svět vysoce detailní a pestrý. Inteligence lidí je zvýšená a přirozená, takže se i 47ka musí chovat přirozeněji než kdykoli předtím.

  • Recenze na Hitman: Absolution-PS3-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.