Hotel Giant 2 PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 47373
Nobilis

Hotel Giant 2 [PC DVD]

Po obrovském úspěchu se Hotel Giant vrací zpět, lepší než kdykoli předtím. Ve hře Hotel Giant 2 si vytvoříte hotely svých snů a stanete se jejich manažery na prestižních místech. Musíte získat tolik zákazníků, kolik je jen možné a jejich naprostou spokojenost. Abyste toho dosáhli, ujistěte se, že nabízíte vysoký standard služeb, zaměstnáváte kvalifikované pracovníky a že každý pokoj je vyzdobena podle Vašeho gusta.

Nikdy nezapomínejte, že zákazník má vždycky pravdu. Dohlížejte na své hosty ve dne v noci, ať jsou v restauraci, v bazénu, v posilovně nebo třeba ve svých pokojích, abyste zjistili, co mají rádi a co naopak nesnášejí.

Objevte, jak nakládat s následujícími informacemi, abyste vylepšili pobyt zákazníků, vydělali více peněz ... a stali se nejprestižnějším hotelovým řetězcem na světě!

  • impresivní realismus - držte krok se svými hosty, plňte jejich požadavky, čelte jejich hněvu ... je přece radost vidět jejich spokojeně žít!
  • Obrovský váber - 26 různých hotelů na takových místech jako je například Paříž, Los Angeles, Mnichov, Řím, Phuket ... ak dispozici máte více než 1400 dekoračních předmětů.
  • Úprava zcela podle představ zákazníka - vytvořte množství služeb (bary, obchody, konferenční místnosti ...) a ke každé z nich přidejte všemožné vylepšení. Dokonce si můžete i vybrat menu ve své restauraci ... a zpěváka, který se postará o večerní zábavu.
  • Stovky hosty k pozorování - musíte si všímat jejich osobnosti ... a jejich přání! Naučte se, jak jejich uspokojit a oni Vám to všechno vrátí.
  • Intuitivní rozhraní, vysoký herní grafický engine a daleko realističtější animace než kdykoli předtím pro nepřekonatelné potěšení ze hry.

  • Recenze na Hotel Giant 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.