Hour of Victory Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hour of Victory - PC DVDHour of Victory - PC
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 8727
Midway

Hour of Victory [XBOX 360]

Válečná akce postavená na Unreal Engine 3 technologii, která vám do rukou vloží možnost bojovat ve válkou rozvrácené Evropě a to v roli tří odlišných vojáků. Každý z nich ovládá něco jiného a každý z nich přispívá ke splnění svou troškou do mlýna cílů.

Celkově tak hra připomíná poslední díl v sérii Commandos: Strike Force. První ovladatelnou postavou je agent tajné americké služby OSS major Ambrose Taggert, jehož specialitou je infiltrace do blízkosti nepřítele a tiché zabíjení pomocí nože, či zbraně s tlumičem. Pak je tu člen britského SAS komanda William Ross, který rád bojuje v přední linii, je silný a nemá strach. S nepřítelem si účty vyřizuje pěkně tváří tvář. Třetí hratelnou postavou je seržant Calvin Blackbull. Jde o amerického snipera, který dokáže iv nejvypjatějších situacích zachovat klid a na jakoukoli vzdálenost odpravit nebezpečného nepřítele. Calvin navíc vyniká neuvěřitelnou mrštností a umí překonávat překážky, které jsou pro jiné vojáky nepřekonatelné.

Užít si budete moci také dopravních prostředků včetně tanků Sherman a Tiger, které jsou zpracované dle reálných předloh, stejně jako všechny ostatní ve hře. Neznamená to však, že se jedná o přísně realistickou taktickou akci .

Recenze na Hour of Victory

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.