Hysteria Hospital: Emergency Ward PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204551
OEN dabing

Hysteria Hospital: Emergency Ward [PC DVD]

V Hysteria Hospital se život ukazuje jako maniakálně výzva. K dispozici máte několik úrovní nemocnice a musíte dostat zoufalých pacientů k náročných lékařům ve stanovené lhůtě. Šílenství v rámci nemocnice narůstá v průběhu hry se stále náročnějšími pacienty, zoufale se snažícími vyléčit!

Je to jen obvyklý den v Hysteria Hospital. Další příval pacientů hrozí obrátit pohotovost vzhůru nohama. Jen jeden člověk může zvládnout šílenou situaci. Dokážete udržet pacientů šťastných, když je kapacita Vaší čekárny překročena?



  • Hrajte jako sestra na oddělení, organizujte čekárna a posílá pacientů na léčbu podle jejich příznaků tak rychle, jak jen to je možné.
  • Vytvořte a zlepšete svou čekárna pro maximální účinnost a staňte se nejlepší vrchní sestrou v Americe a zachraňte nemocnici před zahlcením!
  • Každý z pacientů má mnoho vtipných příznaků, které se léčí pomocí nejnovějšího, nestabilního nemocničního vybavení od základního RTG, přes parní terapii až po povedený De-Stress přístroj.
  • Existuje 7 různých oddělení, které můžete vést, od místní kliniky v Maryville až po New York Central Hospital s více než 60 úrovněmi včetně režimu Endless, který neustále zvyšuje výzvy, jako hrou postupujete.

  • Recenze na Hysteria Hospital: Emergency Ward

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.