Icewind Dale: 3 in 1 BoxSet PC DVD

Cena s DPH
159 Kč
Cena bez DPH: 131 Kč
 
 
Kód produktu: 50137
Atari

Icewind Dale: 3 in 1 BoxSet [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Icewind Dale, datadisk Icewind Dale: Hearts of Winter a pokračování Icewind Dale 2.



Icewind Dale
Icewind Dale je tajemná výprava do světa Forgotten Realms, světa, který dobře znáte ze hry Baldur's Gate . Čeká Vás fantastická cesta na sever, výprava na planinu ledového větru. Během cesty prozkoumáte severské města, svatyně zapomenutých bohů, hrůzostrašné vězení, prastaré ruiny i temné podzemí. Musíte splnit celou řadu úkolů a bojovat s mocnými nepřáteli, kterých je v Icewind Dale více, než byste čekali. Některé monstra jsou obludně obrovské a silné (Kyklopové, brouci-giganti), ale nebojte se! Magie a kouzelné zbraně vám umožní překonat i takové bestie ... pokud se Vám to však nepodaří, zamrzlé ostatky vaší družiny zůstanou jedinou vzpomínkou na nepovedenou výpravu a už nikdo nezabrání hordám barbarů vtrhnout ze severu do země Forgotten Realms. Jste připraveni vyrazit na tuto nebezpečnou výpravu?



  • Skvělá grafika a úžasná hudba a zvukové efekty.
  • Propracovaný příběh hry, Vaše skupinka dobrodruhů musí vyřešit mnoho záhad a porazit stovky nepřátel, aby osvobodila Planinu ledového větru od hrozícího zla.
  • Souboje v reálném čase, které však lze kdykoli pozastavit a promyslet si další postup, jak to znáte z Baldur's Gate .
  • Více než 70 různých příšer, včetně opravdu obludně velkých nestvůr.
  • Obrovské množství kouzel, magických zbraní, úkolů a misí.
  • Neopakovatelné grafické efekty generované vylepšeným BioWare Infinity enginem, který byl již dříve použit v Baldur's Gate .

    Icewind Dale: Hearts of Winter
    Mezi obyvateli deseti měst a barbarskými kmeny harmonizovanými pod vedením nového krále vypukla opět válka. Vydejte se na cestu do odlehlého města Lonelywood, abyste zabránil invazi a odhalili tajemství, které leží zamčené v zmrzlém srdci zimy.



  • Datadisk přináší do hry 7 nových rozsáhlých oblastí, 120 nových předmětů a kouzel, 4 typy nových nepřátel a mnoho dalších vylepšení + nejméně 40 hodin další zábavy!

    Icewind Dale 2
    Hra Icewind Dale 2 se odehrává v zemi bobtnání mezi rozeklanými vrcholky Hřbety světa a ledovými vodami moře pohyblivých ker. Desaťmestie je skupina několika malých měst, soustředěných v okolí tří jezer, které se snaží přežít v nehostinném podnebí. Planiny mají pověst místa, kde našli své útočiště zloději, lupiči a bandité, ale i průkopníci a badatelé, kterým vyhovuje osamělý život. Zdejší drsné podnebí přivábilo nomádů, barbary z tundry i hraničáře, nedotčené lesy a mnohá jezera zase lovce a rybáře. Ale Planiny jsou nemilosrdné. Nesčetné nebezpečí a zákeřné obludy se plížil po ledových pustinách av každém návštěvníkovi vidí jen snadnou kořist .


  • Recenze na Icewind Dale: 3 in 1 BoxSet

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.