IL-2 Sturmovik: Birds of Prey Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA IL-2 Sturmovik: Birds of Prey - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 48064
1C

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey [PS3]

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey nabízí vzdušné souboje na obrovských prostorách nad probíhajícími pozemními operacemi během 2. světové války. Máte možnost seznámit se s nejznámějšími stíhačkami, bitevníkmi, nebo těžkými bombardéry v řadě napínavých misí. Ve hře se můžete zapojit do operací během - Bitvy o Británii, Stalingrad, Berlín, Sicílii a operace Korsun, které reprezentují hlavní vzdušné boje 2. světové války v Evropě.

Stejně jako vylepšené efekty obohacují vizuální stránku hry, IL-2 se také může pyšnit zcela novým enginem poškození. Ve hře můžete tedy vidět a zažít poškození letadel v reálném čase, jako například díry v křídlech a ocase během střetů s nepřítelem. Stovky letadel zapojených do vzdušných bitev je charakterickou vlastností IL-2 Sturmovik: Birds of Prey a unikátní engine okolí přináší vysoce detailní, realistickou krajinu .

  • Autentická atmosféra 2. světové války.
  • Zapojte se do více než 50 napínavých misí, během známých historických vzdušných bojů nad východní a západní Evropou a Pilotujte historicky věrné stroje.
  • Kompletně přizpůsobitelný systém úrovně obtížnosti: od arkády po realistickou simulaci.
  • Multiplayer mód - udělejte si všechno, od barevného schématu svého letadla až po výběr zbraní.
  • Špičková, detailní grafika, realistické zvuky a originální hudba od Jeremyho Soulea.


  • Recenze na IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.