Jagged Alliance Compilation PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203196
StrategyEN dabing

Jagged Alliance Compilation [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru Jagged Alliance, datadisk Jagged Alliance: Deadly Games a hru Jagged Alliance 2 a datadisk Jagged Alliance 2: Unfinished Business.



Jagged Alliance
Tato první hra ze série Jagged Alliance Vás staví před úkol osvobodit ostrov Metavira od chamtivého Santina. Musíte v ní najímat žoldáky, dobývat a udržet nová území. Domorodci získávají z cenných stromů na ostrově mízu, ze kterých lze vyrábět revoluční lék. Tato míza je výsledkem toho, že na ostrově byl v roce 1952 proběhl jaderný test.

Čím více stromů budete ovládat, tím větší příjmy budete mít. Tyto příjmy můžete najímání domorodých strážců a žoldnéřů, abyste mohli začít ofenzívu s cílem vyčistit od nepřátel další části ostrova.



Jagged Alliance: Deadly Games
Deadly Games je pokračováním hry Jagged Alliance. Nabízí ale jiný formát a považuje se spíše za datadisk, než za pokračování. Hra nabízí stejný engine a pohled jako původní hra.

V Deadly Games povedete skupinu žoldáků přes sérii misí. Tyto mise jsou spojeny chronologicky, čímž odpadá nutnost ovládání na strategické mapě. Scénář se větví v závislosti na Vašich úspěších a neúspěších. Čeká Vás několik typů terénu a žoldáci jsou najímání a propouštěni mezi jednotlivými misemi. Zbraně žoldnéřů můžete upravovat přidáváním puškohledů, tlumičů a větších zásobníků. K dispozici je také těžší vybavení, jako jsou granátomety a minomety.

Nejinovativnější stránkou hry je ale široká škála speciálních misí, jako záchrana rukojmích, demolice a infiltrace. Strategické funkce jako limity tahů, vylepšená AI stejně jako multiplayer, dělají tuto hru nejkomplexnější v sérii. Navíc umožňují integrované editory scénářů a kampaní vytváření vlastních strategických scénářů.



Jagged Alliance 2
Vaším posláním v tomto pokračování série Jagged Alliance je osvobodit zemi Arulco od diktátorské královny Deidranny. Deidranna si vzala demokraticky zvoleného krále Arulca, před osmi lety začala puč, sesadila svého manžela a převzala moc. Vás si najal Enrico Chivaldori, král v exilu, abyste osvobodili jeho vlast od diktátorského režimu.

Hratelnost připomíná originální adventurní styl Jagged Alliance, ale nabízí vyšší rozlišení grafiky a izometrický pseudo 3D pohled na bojiště. Terén má dvě výškové úrovně (zem a střechy domů) a základní fyzikální engine pro házení předmětů a balistiku. Nabízí také zničitelné prostředí, protože můžete s využitím výbušniín vyhodit do vzduchu zdi a budovy.

Děj hry se odehrává v rozmanitých a nápaditých prostředích, včetně patrového vězeňské zařízení, školy, nemocnice, rozsáhlého močálu, nebo na smetišti. Arzenál zbraní výrazně narostl a zahrnuje celou řadu zbraní založených na reálných předlohách (jako jsou automatické zbraně, brokovnice a raketomety) ale také fiktivních zbraní, jako automatická raketová puška. Najdete zde také některé RPG prvky, jako jsou specializace a možnost vytvořit si vlastního žoldáka.



  • Více než 150 individuálních herních postav.
  • Realistická bojová fyzika.
  • Více než 10 000 namluvených frází.
  • Tucty realisticky vymodelovaných zbraní.
  • Možnost vytvořit si vlastního žoldáka výběrem vlastností, schopností a osobnosti.
  • Nelineární hratelnost Vám umožňuje bojovat, odpočívat, prozkoumávat a plánovat jak a kdy jen chcete.
  • Neuvěřitelně detailní prostředí s realistickým dohledem postav a okázalou barevnou grafikou ve vysokém rozlišení.
  • Vylepšená AI nepřátel.
  • Lepší vyvážené zbraně.
  • Vylepšené herní rozhraní.



    Jagged Alliance 2: Unfinished Business
    Jagged Alliance 2: Unfinished Business, je samostatné rozšíření hry Jagged Alliance 2. Přináší několik vylepšení enginu hry a editor scénářů, přičemž oblíbená hratelnost se prakticky nemění. To umožňuje import Vaší postavy vytvořené v Jagged Alliance 2 spolu s jejími statistikami, ale také import vylepšených statistik ostatních žoldáků.

    Unfinished Business nabízí také nový děj. Původní majitelé lukrativních dolů ostrova Arulco se vrátili a po odmítnutí požadavku, aby jim byly doly navráceny, si založili raketovou základnu v nedaleké zemi Tracon. Aby ukázali, co se stane, pokud jejich požadavky nebudou splněny zničí v Arulcu prázdné vězení Tixa. Vedení Arulca se opět obrací na Vás, abyste dali dohromady tým žoldáků, infiltrovali do Tracon a zneškodnili raketovou základnu.



  • Samostatně hratelné rozšíření hry Jagged Alliance 2
  • 10 nových zbraní, včetně moderních odstřelovačů a útočných pušek!
  • 10 nových postav
  • Možnost importovat zpátky postavy ze hry Jagged Alliance 2
  • Nové typy terénů, včetně sněhu.
  • Nové taktické prvky.
  • Editor misí.

  • Recenze na Jagged Alliance Compilation

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.