Kinect Sports (Ultimate Collection) XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 207170
MicrosoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Kinect Sports (Ultimate Collection) [XBOX 360]

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .

Balení obsahuje hry Kinect Sports a Kinect Sports: Season Two .



Kinect Sports
Změňte svůj obývací pokoj na stadion, bowlingovou dráhu, fotbalové hřiště, zda atletický ovál světové úrovně. V Kinect Sports nejste jen skvělým hráčem, ale zároveň i ovladačem. Vidíte míč? Kopne do ní. Zasmečujte. Zahrajte dokonce backhand, nebo forhend. Kinect Sports Vám přináší fotbal, plážový volejbal, ping-pong, atletiku a box.

Jednoduchá, intuitivní a okamžitá zábava, Kinect Sports přináší maximální párty zážitek a je jedno, jestli se snažíte přelstít brankáře, abyste vyhráli fotbalový zápas, nebo fandíte svým přátelům v ringu. Kinect Sports, první sportovní hra, která procvičí celé Vaše tělo bez použití ovladače, je tak reálná, že téměř cítíte vítr ve vlasech, když skáčete přes překážky a písek na nohou, když podáváte a smeče abyste získali vítězství v plážovém volejbale.

  • Kinect Sports obsahuje šest týmových a individuálních sportů (fotbal, plážový volejbal, bowling, stolní tenis, atletiku a box) s mnoha výzvami. Dostat se do hry je stejně snadné jako postavit se před televizor.
  • Čeká Vás řada zábavných herních módů pro singleplayer, kooperativní a kompetitivní hru s úrovněmi, které jsou výzvou pro hráče všech věkových kategorií a dovedností. Režim Sport Party Vám umožňuje soupeřit s přítelem, vyburcovat celou místnost plnou hráčů do týmů, přičemž každý se může kdykoliv zapojit a vystoupit aby chytil druhý dech, nebo získat pro svůj tým vítězství.
  • Kinect Sports umožňuje Vašemu Avatarovi vyhřívat se v záři reflektorů a Vám umožňuje zažít, jaké to je být světoznámou sportovní hvězdou. Užívejte si zájem Paparazziové se svými spoluhráči po velkém vítězství a vyparáďte svého avatara stylovými odměnami za své nejlepší herní výkony.



    Kinect Sports: Season Two
    Kinect Sports: Season Two přichází se šesti novými sporty a vzrušujícími funkcemi, které plně využívají revoluční technologii Xbox 360 Kinect . Dvojka sbližuje rodiny a svět jako nikdy předtím přidáním módu Challenge Play pro Xbox LIVE a využívá sílu přátelských soutěží aby nabídla dokonalý zážitek pro každého, od příležitostných hráčů po špičkových sportovců.



  • Skórujte touchdown, nebo zahrajte birdie putt v šesti nových hrách jako americký fotbal, golf, baseball, tenis, šipky a lyžování.
  • Nové kalendáře událostí, ligy, připomínky a společné cíle umožní Vám a Vašim přátelům připojit se a soutěžit se světem.
  • Jednoduše se připojte a odpojte ze hry, abyste se vystřídali, nabrali dech a pustili i ostatních do akce.
  • Představujeme režim Challenge Play pro Xbox LIVE. Berte to osobně jeden na jednoho při soupeření s rodinou, nebo zašlete výzvu svým přátelům, které se chopí, když se připojí k Xbox LIVE později.
  • Nové in-game hlasové ovládání dělá zážitek ze hry více vtahující a vzrušujícím.



    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor

  • Kinect Sports (Ultimate Collection) - XBOX 360 - PlayGoSmart : hodnotenie 4.8 z 5 na základě 5 hodnocení.

    Recenze na Kinect Sports (Ultimate Collection)

    Zobrazeno 15 (z 5 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 15. 02. 2013
    od Zákazník 4 z 5 Hvězdiček! 16. 01. 2013
    Doporučuji
    klady produktu Dva disky se sporty za výbornou cenu
    zápory produktu Sezóna dvě se moc nepovedla.
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 11. 01. 2013
    vše ok
    klady produktu super zábava
    zápory produktu angličtina
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 24. 12. 2012
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 18. 11. 2012
    Za podobnou cenu je zde 12 základních sportovních her na dvou CD.
    klady produktu Pohyb při hraní her.
    zápory produktu Od některých her jsem čekal víc.
    Zobrazeno 15 (z 5 hodnocení)
    Celkem stran:   1