Kinectimals: Now with Bears![XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
229 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 238374
Microsoft

Kinectimals: Now with Bears![XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .

Balení obsahuje základní hru Kinectimals a datadisk Kinectimals: Bear Island.

Kinectimals
Hra Kinectimals Vás přenese na kouzelný ostrov, na kterém můžete vychovat vlastní divoké zvíře. Vyberte si některého z pěti exotických mazlíčků. Jeden je hezčí než druhý. Naučte je poslouchat na povel, hrajte si s nimi a zúčastněte se soutěží. Můžete také prozkoumávat kouzelnou krajinu se svým novým chlupatým přítelem a pak si odpočinout ve vlastní skrýši.

Vytvořte si pouto - pomocí rukou se hrajte se svým zvířátkem, stejně jako ve skutečnosti. Povzbuzujte ho - veďte své zvířátko přes, pod a na překážkovou dráhu. Spřátelte se se svým mazlíčkem - komunikujte se svým novým mazlíčkem prostřednictvím vlastních emocí.

Kinectimals: Bear Island
Objevte zcela nový ostrov a vyřešte záhadu v datadisku ke hře Kinectimals - Bear Island. Adoptujte si černého medvěda, medvěda grizzly, hnědého medvěda, medvídka pandu, nebo ledního medvěda a setkejte mnoho dalších medvědů na Vašem dobrodružství! Se svým přátelským mládětem a novým průvodcem jménem Lina se vydejte na cestu po tajemném ostrově Mira. Během cesty můžete Vy a Vaše mládě objevovat nové způsoby, jak se spolu hrát - žonglování, lezením po stromech, rybařením a ještě mnohým jiným!

Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor !

Recenze na Kinectimals: Now with Bears![XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.