Kingdoms of Amalur: Reckoning[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 246702
Electronic

Kingdoms of Amalur: Reckoning[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Kingdom of Amalur: Reckoning je akční RPG odehrávající v otevřeném světě Amalur, tajemném a magickém novém fantasy světě vytvořeném RA Salvatorem, autorem z New York Times. V Reckoning ožívá vizuální styl od umělce a tvůrce série Spawn, Todda McFarlanea, a přináší novou úroveň vizuálního stylu a drsné pudové souboje v žánru RPG. Hra je vyvíjena pod vedením Kena Rolston, vedoucího designéra kritikou oceňovaného RPG The Elder Scrolls 3: Morrowind a The Elder Scrolls 4: Oblivion .

Reckoning kombinuje intenzivní third-person akční boje s hlubokým průzkumem, expanzivní vývoj a přizpůsobení postavy a působivou výpravu v mimořádně detailním fantasy světě. Vaše putování začíná, když zázračně vstanete z mrtvých, ovládající nebezpečné nová kouzla schopny změnit osud Amaluru. Vržen do brutální války mezi několika rasami, frakcemi a aliancemi, musíte zjistit tajemství Vaší nesmrtelnosti a porazit staré zlo, které hrozí pohltit svět.

Tradice Kingdoms of Amalur sahá 10000 let do historie vytvoreneje RA Salvatorem. Reckoning zachycuje moment v této historii, příběh pozoruhodného hrdiny schopného přetvořit osud světa Amalur. Každá budova, strom a tvor má jasný a výrazný příběh v tomto světě plném mimořádných zemí, tajemných míst, barvitý postav a fantastických bytostí inspirovaných legendárním uměleckým stylem Todda McFarlanea.

  • Vytvořte si svůj vlastní unikátní bojový styl výběrem z devíti různých tříd melee zbraní a desítek ničivých kouzel v jedinečném akčním magickém bojovém systému Reckoning. Zničte své nepřátele v grandiózních bojových scénách vyznačujících se brutálními Fateshift zakončujúcimi začátečnické údery, které nově definují drsný RPG boj.
  • Vydejte se na cestu přes 60 hodin strhujícího děje, různé vedlejší úkoly a otevřený svět na přezkoumání od RPG guru Kena Rolston (vedoucího designéra her The Elder Scrolls 3: Morrowind a The Elder Scrolls 4: Oblivion ), uměleckého ředitele Marka Nelsona (hlavního designéra her The Elder Scrolls 4: Shivering Isles , The Elder Scrolls 3: Morrowind , The Elder Scrolls 4: Oblivion a Fallout 3 ) a hlavního designéra Iana Frazier (Titan Quest ).
  • Reckoning se odehrává ve světě Království Amalur a jeho 10 000 let hluboké fikce vytvořené RA Salvatorem, autorem New York Times.
  • Ožívajúc pod vedením známého Spider-Man autora Todda McFarlanea, tvůrce Spawn a zakladatele společnosti Image Comics, Vám Reckoning přináší intenzivní akční boj, hordy příšerných nepřátel a krásné realizovanou fantasy grafiku.
  • Vytvořte si svoji postavu pomooc desítek unikátních dovedností a schopností a dále ji přizpůsobujte, protože revoluční nový systém Destiny odemyká úplně nové osudy podle toho, jak se rozhodnete hrát. Miliony kombinací zbraní a brnění umožňují vytvořit postavu, která vypadá a hraje tak, jak jste si to vždy přáli.

  • Recenze na Kingdoms of Amalur: Reckoning[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.