Koss Pro4S, profesionálne sluchátka

Cena s DPH
3 119 Kč
Cena bez DPH: 2 578 Kč
 
 
Kód produktu: 344954
Koss

Koss Pro4S, profesionálne sluchátka [PRO4S]


Sluchátka Koss PRO4S obsahují originální aktivační kód na uplatnění doživotní záruky Koss v rámci České Republiky za zvýhodněný poplatek 4.98 € . Aktivační kód si můžete zaregistrovat na www.dozivotnazaruka.sk , kde se také můžete dozvědět podrobnosti ohledně používání Koss doživotní záruky. Díky aktivačnímu kódu si také můžete uplatňovat rozšíření zákonné záruky o 12 měsíců až na dobu 36 měsíců.
Koss PRO4S jsou studiových sluchátek speciálně vyrobené pro profesionály, kteří každodenně používají sluchátka na vytvoření nejlepší muziky. Představují nový odborně nastaven prvek SLX40. Vytvářejí neuvěřitelně přesný, nepoškozené zvuk, perfektní pro ledajaké studio a kreativní prostředí.

Sluchátka Koss PRO4S mají přirozeně přisedlé, tradiční D-profilu náušníky. Náušníky napodobují tvar ucha a vytvářejí ideální těsnění pro nejspolehlivější přehrávání hudby a pohodlí při dlouhých tvůrčích chvílích. Mají robustní design a jsou vyrobeny z velmi odolných materiálů. Hliníkové náušníky s polštářky pamätajúcimi si tvar uší jsou obalené v měkké kůži a dělají sluchátka Koss PRO4S strukturální silné a zároveň pohodlné na nošení. Kovový hlavový most je vystlán jemnou pěnou a obtažené síťovinou, také vynikající pro dlouhé používání. Sluchátka Koss PRO4S mají odpojitelný kabel, který lze zapojit do obou sluchátek pro optimální adaptaci uživatele. Po zapojení kabelu do jednoho sluchátka slouží druhé jako výstup. Sluchátka se dají složit do přenosného obalu pro snadné přenášení.
Technická specifikace:

  • Kmitočtový rozsah: 10-25,000 Hz
  • Citlivost: 99 dB SPL (1 mW)
  • Impedance: 35 Ohm
  • Kabel: Kroucený, odpojitelný s možností připojit do obou sluchátek (1,5 metru)

    Obsah balení:

  • Headset Koss PRO4S
  • Odpojitelný kabel
  • Přenosný obal
    Doživotní garance na sluchátka Koss. Při jakémkoliv poškození sluchátek Vám jejich opraví v rámci garance bez jakýchkoliv otázek


  • Recenze na Koss Pro4S, profesionálne sluchátka

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.