Kukoos: Lost Pets [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 458560
Modus

Kukoos: Lost Pets [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Vítejte ve vzrušujícím světě Kukoos!

Na planetě pokryté vodou žije zábavný a dobrodružný druh známý jako Kukoos na jediném ostrově, který je domovem stromu Kukoo. Po experimentu, ve kterém se Kukoové pokoušejí učinit své mazlíčky poslušnějšími, je na Kukoosech, aby našli své nově agresivní a zlobivé mazlíčky a získali kontrolu a navrátili harmonii do kdysi klidného stromu Kukoo.

Cestujte přes tajné světy v rámci mohutného stromu Kukoo, najděte své přátele a ukončete vzpouru domácích mazlíčků! Tato okouzlující 3D plošinovka vás zavede napříč rozsáhlým a barevným vesmírem Kukoo, kde se ujmete řady domácích mazlíčků a využijete jejich individuální schopnosti k boji proti jedinečným bossům, k nalezení skrytých sběratelských předmětů a řešení starodávných hádanek. Vydejte se na cestu sólo nebo se spojte až se třemi přáteli a užijte si dobrodružství pro čtyři hráče, jaké jste ještě neviděli!

Klíčové vlastnosti

  • Řeště Kukoos hádanky
    Hrajte za dvanáct různých Kukoosů a spojte se s pěti jedinečnými domácími mazlíčky, pomocí jejich schopností řešte hádanky a poražte nepřátele.

  • Pozvěte přátele na cestu
    Hrajte s kooperací až pro 4 hráče v režimu pro více hráčů a znásobte zábavu až čtyřnásobně!

  • Živá místa k objevování
    Objevte rozsáhlé, barevné světy, z nichž každý má své vlastní jedinečné biomy, skrytá tajemství, nebezpečné obyvatele a zázraky životního prostředí.

  • Charizmatické obsazení
    Seznamte se se skupinou okouzlujících a nezapomenutelných postav, když budete procházet světy Kukoos, a sledujte, jak příběh ožívá prostřednictvím nádherně vykreslených filmů a postav s plným hlasem.

  • Pokračujte v zábavě
    Odemkněte další úrovně nasbíráním dostatečného množství mincí v každém světě a prohrajte si dobrodružství s různými domácími mazlíčky, abyste objevili nová tajemství!

Trailer


Recenze na Kukoos: Lost Pets [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.