Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch - NSW
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 209104
BandaiEN dabing

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch [PS3]

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch je srdceryvný příběh mladého chlapce Olivera, který se vydává na strastiplnou cestu do paralelního světa aby se stal mágem a navrátil svou matku zpět do říše živých. Oliver během své cesty získává nové přátele a adoptuje si množství roztomilých kreatur, které obývají tento svět. O Tyto kreatury se stará, cvičí je a bojuje s nimi proti ostatním kreaturám obývající tento svět.

RPG vytvořené talenty dvou legendárních studií. Ni onKuni kombinuje legendární herní studio Level 5 se světovou třídou v oblasti animací Studio Ghibli a hudbou stejně legendárního umělce Joe Hisaishi, skladatele pro mnohé filmy of Ghibli. Výsledkem této spolupráce je nezapomenutelný RPG titul, který se navždy zapíše do vaší paměti.

Během svého dobrodružství s Oliverem, hráči se ponoří do úžasného magického světa plného fantastických prostředí, krajinek a míst, kde se budou cítit jakoby vstoupili do animovaného světa.

Mistrovství studia Level 5 v žánru RPG her nabídne hráčům vše co očekávají od nejlepších RPG titulů-otevřený svět, množství způsobů cestování, taktický, avšak jednoduchý bojový systém, množství postranních úkolů, miniher a bonusů.




Recenze na Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.