LAMAX Dots3

Cena s DPH
999 Kč
Cena bez DPH: 826 Kč
 
 
Kód produktu: 465993
Lamax

LAMAX Dots3 [LXIHMDOTS3NBA]

Do města, fitka i pro večerní zábavu

Další generace oblíbeného modelu, LAMAX Dots3 přináší řadu vylepšení oproti svým předchůdcům a konkuruje tak i mnohem dražším modelům. Nejnovější verze Bluetooth 5.3 se postará o bezvadný přenos až na 9 hodin poslechu na jedno nabití. Vzít je můžete kamkoli – jejich design umožňuje bezpečné použití při sportu či aktivitách venku; herní režim, který snižuje latenci je jako stvořený pro herní či filmové večery. Díky kompaktním rozměrům pouzdra je navíc snadno přenesete i v kapse nebo v kabelce.

O produktu

  • Vybaveno technologií LAMAX BeatBass, LAMAX Dots3 uspokojí svým zvukem fanoušky k-popu, hiphopu i metalu. Vychutnejte si čisté výšky, středy i hluboké basy vašich oblíbených skladeb.
  • Nejnovější verze Bluetooth 5.3 zajistí přenos bez přerušení a zpoždění. Pro snížení latence na úplné minimum můžete využít herní mód, ideální nejen pro hry, ale také pro sledování filmů či videí.
  • Zvuk oznamující vybití baterie je jedna z nejotravnějších věcí. S LAMAX Dots3 ho však neuslyšíte tak často - sluchátka nabízejí skvělou výdrž až 9 hodin na jedno nabití. Pouzdro navíc dokáže dobít sluchátka více než 3x, čili dohromady vydržíte bez nabíječky až 40 hodin. A když přijde čas pouzdro dobít, je to jednoduché a rychlé – díky univerzálnímu USB-C máte baterii na 100% již za hodinu a půl.
  • Vezměte je kamkoli - pouzdro má kompaktní rozměry, díky kterým se snadno vejde i do kapsy či kabelky. Gumový nástavec zajistí jejich pevné uchycení ve vašich uších, takže se nemusíte obávat ani větší aktivity, sluchátka zůstanou pevně na místě.
  • Mobil klidně nechte na stole - dotykové ovládání gesty vám umožní snadno ovládat přehrávání i hovory. Samozřejmostí je zabudovaný mikrofon, který zajistí kvalitní přenos vašeho hlasu při telefonování i hrách.
dots3

 

Technická specifikace
Typ sluchátek: True wireless
Velikost měniče: 6 mm dynamický měnič
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Verze Bluetooth: 5.3
Bluetooth kodeky: AAC, SBC
Funkce: LAMAX BeatBass
Podpora hlasových asistentů
Dotykové ovládání
Používání pouze jednoho sluchátka
Kapacita baterie: sluchátka - 40 mAh
pouzdro - 380 mAh
Čas dobíjení baterie: 1,5 hodiny
Doba přehrávání hudby: 9 hodin (sluchátka při 50 % hlasitosti), celkem až 40 hodin
Rozměry pouzdra: 70 x 27 x 34 mm
Hmotnost: sluchátka - 2x 5 g
pouzdro - 43 g

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka LAMAX Dots3
  • Nabíjecí pouzdro
  • USB-C nabíjecí kabel
  • 3 velikosti ušních špuntů
  • Uživatelská příručka


Recenze na LAMAX Dots3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.