The Last of Us: Part 2 CZ PS4

Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
Kód produktu: 361690
PlayStationCZ titulky4K HDR dynamic 4K gaming
 
Chceš ušetřit 290 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 559 Kč

The Last of Us: Part 2 CZ [PS4]

Navzdory téměř perfektnímu ukončení hry The Last of Us, se znovu přidáváme k postapokalyptickému příběhu otce s adoptivní dcerou, k Joelovi a Ellie v úplně novém pokračování příběhu! příběh se odehrává o pár let později, a tentokrát se ocitáme v úloze pomstychtivé Ellie. Hráči zjistí, že podobně jako první část, je i tato emotivně nabitá, no tentokrát nebude příběh o lásce, ale půjde o nenávist. Oblíbená postava prochází obměnou, její ruce jsou zjizvené, vidíme mrtvolu na zemi a také jsme svědky rozhovoru, ve kterém sa dozvídáme, které lidi plánuje hrdinka zabít.


5 let po jejich nebezpečné cestě napříč post-pandemickými Spojenými Státy, se Ellie a Joel usídlili v Jacksonu, Wyomingu. Žití v prosperující komunitě přeživších jim dovoluje mít klid a stabilitu, navzdory konstantnímu nebezpečí infikovaných a jiných, více zoufalých přeživších.
Když nemilosrdný čin naruší tento mír, Ellie se vydá na neúprosnou cestu, aby vykonala spravedlivost a našla tak klid v duši. Během toho jak loví lidi jednoho po druhém zodpovědných z činu, je konfrontována s devastujícimi fyzickými a emočnými důsledky jejích akcí.
Zažijte eskalující morální konflikty vytvořené Elliiným neodbytným hledáním pomsty. Cyklus násilí, který za sebou zanechává vás bude vyzývat k otázce co je dobré a co ne, dobro versus zlo a hrdina versus zlosyn.
Vydejte se s Ellie na cestu z klidných hor a lesů Jacksonu do bujných, zarostlých ruin Seattlu. Střetněte nové skupiny přeživších a zrádného prostředí, a hrůzostrašných evolucí infikovaných.
Přivedený k životu díky poslední iteraci Naughty Dog enginu, postavy nepřátel a svět mají realističtější a přesnější detaily než kdykoliv předtím.
Nové a vyvinutější hrací systémy doručí nepopsatelný zážitek díky otázkám života a smrti napříč Elliinou cestou v nepřátelském světě. Pociťte její zoufalé úsilí přežít díky vylepšeným prvků jako jsou například vysoce intenzivní boj z blízka, plynulý pohyb a dynamické plížení.
Široké možnosti zbraní, vytvořitelné výbavy, zručností a vylepšení vám dovolují přizpůsobit Elliiny schopnosti na váš herní styl.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na The Last of Us: Part 2 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.