Left 4 Dead 2 XBOX 360

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 48586
Valve

Left 4 Dead 2 [XBOX 360]

Pokračování populární kooperativní hororové FPS , jehož základní koncept hry - tedy útěk čtyř hrdinů, kteří musí pro úspěšné splnění mise spolupracovat - se nezměnil, přičemž samotná hra změn doznala celkem dost. Nejmarkantnější změnou je přitom nově přidaný boj na blízko.

Takto si užijete dost boje se sekerou, která Vám na rozdíl od jednotky dovolí odsekávať zombíků končetiny. V některých částech mapy si navíc budete moci vylepšit zbraně; jedno takové vylepšení např. dočasně zvýší kadenci Vašeho kulometu. Co přijde vhod nejen při střetu s Charger, obrovským brutálním zombie, který Vás chytí za nohy a začne s Vámi mlátit o zem, dokud vám spoluhráči nepriskočia na pomoc a obra nezpracují.

Autoři se tentokrát pokusili vystupňovat každý level tak, aby v jeho samotném závěru museli zapojit hráči všechny síly. Silnic bude mnoho, ale jen některé povedou do cíle, navíc pokud ve finální části některý z Vašich spoluhráčů - Coach, Rochelle, Nick nebo Ellis - zemře, už ho nebudete moci přivést zpět k životu .

Recenze na Left 4 Dead 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.