The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel - PS4
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 342541
NISEN dabing

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel [PS3]

Odehrávající se na stejném kontinentu jako fanoušky oblíbený Trails in the Sky je hra Trails of Cold Steel (Sen no Kiseki v japonštině) první v sérii, která se vydává na Ereboniansku půdu a detailně přezkoumává vnitřní politické konflikty tohoto často zmiňovaného mocného národa. Se samostatným příběhem, který se noří do rozsáhlé tradice, která se stala synonymem pro sérii, si můžete užívat život ve škole a budovat pouta s ostatními studenty, získat nové schopnosti v boji, využívat výhod rychlých, taktických tahových soubojů s nově vyvinutým systémem Arcus a zúčastnit se dramatických událostí, které mohou vychýlit rovnováhu sil mezi šlechtou a prostími občamni Erebonie.



  • Výprava událostí hry Trails of Cold Steel je na velmi vysoké úrovni, takže dlouholetí Trails veteráni i nováčci v sérii si mohou vychutnat její velmi detailní děj.
  • Využijte výhod nového systému Combat Link a vytvářejte pouta se spojenci během školního roku, díky čemuž můžete získat řadu bojových výhod, včetně léčení, hlídání a dalších.
  • Trails of Cold Steel zefektivňuje klasický Orbment systém magie z předchozích titulů s novým systémem Arcus, který Vám umožňuje pohotovější přístup k schopnostem a rychlejší přizpůsobení.
  • Hra nabízí funkci Cross-Save pro konzole PlayStation 3 i PlayStation Vita, což Vám umožňuje hráčům odhalovat události ve hře z obýváku i na cestách.


  • Recenze na The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.