Legends of Dawn PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209465
EN dabing

Legends of Dawn [PC DVD]

Legends of Dawn je vzrušující fantasy RPGčku odehrávající se ve světě NARRO-unikátní otevření fantasy svět. Více než sto lokalit, temné dungeony, záhadné místa s monstry a létající ostrovy čekají na odhalení. Prožij si svět v klasickém pohledu z třetí osoby. Hra Vás překvapí svým fantastickým příběhem plného zrad a strachu.

Vystroj si svého hrdinu v rozmanitých městech nesčetnými druhy zbroje a zbraní a získej stovky nových úkolů od NPC postav. Ve hře Legends of Dawn budete nuceni kreativní přistupovat k bojům díky inovativnímu bojovému stylu, který hra nabízí. Mág nebo rytíř? Tato otázka nehraje žádnou roli ve hře Legends of Dawn. . Je to kompletně na Vás jak si vybudujete svoji postavu a pro jaké dovednosti se rozhodnete. Legends of Dawn Vám nabídne absolutní volnost při tvorbě postavy a tak si můžete vybudovat rytíře ovládajícího mocnou magii.

Ve hře na Vás čeká více než 150 rozdílných druhů nepřátel, kteří mění svou bojovou taktiku (například povětrnostní podmínky, den a noc ovlivňují chování nepřátel). Splňte více než 100 různorodých úkolů a staňte se hrdinou světa NARRO.



Recenze na Legends of Dawn

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.