LEGO Dimensions (Starter Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA LEGO Dimensions (Starter Pack) - XBOX ONELEGO Dimensions (Starter Pack) - PS3LEGO Dimensions (Starter Pack) - XBOX 360
Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 326781
WarnerEN dabing

LEGO Dimensions (Starter Pack) [PS4]

V různých LEGO světech se náhle objeví tajemný a mocný vír a nasál různé postavy ze světa DC Comics, Lord of the Rings a The LEGO Movie. Aby zachránili své přátele, Batman, Gandalf a Wyldstyle statečně skočili do víru a ocitli se v boji o záchranu celého LEGO pokolení.

Nechte svou tvořivost převést Vás budovacím a herním dobrodružstvím. Vydejte se přes nečekané světy a vytvořte spojení s nepravděpodobnými spojenci ve snaze porazit zlého lorda Vortecha. Zahrajte si s různými minifigurkami z různých světů v jedné LEGO videohře a navzájem používejte jejich vozidla a vybavení způsobem, který dosud nebyl možný. LEGO Bad Cop jezdící na stroji času DeLorean ... proč ne ?! LEGO Ninjago Mistři Spinjitsu bojující po boku Wonder Woman ... ano, prosím! Připravte se porušit pravidla, protože jediné pravidlo ve hře LEGO Dimensions je, že neexistují žádná pravidla.

Postavte si svou minifigurku hrdinu pokud pusťte se do hry, následně postupujte podle herních instrukcí a sestavte z voľnch dílků stavebnice LEGO Gateway, který umístíte na LEGO Toy Pad. LEGO Dimensions (Starter Pack) obsahuje vše, co potřebujete na začátek. Postavte základnu a vydejte se na fantastickou výpravu. Vylepšete si dobrodružství sbíráním dalších minifigurek, vozidel, zařízení a nových úrovní nákupem tří různých typů rozšiřujících balíčků. Používejte libovolnou minifigurku s libovolným vozidlem, nebo vybavením. Jděte do toho a porušte pravidla!



  • Poprvé v LEGO videohře spojují své síly postavy z některých z nejlepších značek ve světě LEGO a vydávají se bojovat mimo svých vlastních světů. Temný rytíř, čaroděj a LEGO mistr stavitel cestující spolu po Yellow Brick Road je jen začátek ...
  • Zakoupením si rozšiřujících balíčků můžete rozšířit svou sbírku řadou oblíbených značek pro vytvoření ještě šílenějších kombinací.
  • Přeneste si do hry až sedm minifigurek, vozidel a/nebo předmětů současně, tím, že je položíte na LEGO Toy Pad pro nejvíc vzrušující a akcí nabitý herní svět.
  • Nechte se inspirovat představivostí a vydejte se na svou cestu sám, nebo pozvěte přítele do kooperativního drop-in/drop-out dobrodružství.
  • LEGO Toy Pad a videohra nacházející se v balení Starter Packu je kompatibilní s budoucími rozšířeními. Jako každá LEGO stavebnice, i LEGO Dimensions nabízí nekonečnou kompatibilitu. Vše, co jste si koupili, nebo si jen koupíte, bude spolu fungovat.



    Obsah balení:

  • Hra LEGO Dimensions
  • Portál LEGO Toy Pad
  • Díly stavebnice na postavení LEGO Gateway
  • 3 LEGO minifigurky (Batman, Gandalf a Wyldstyle)
  • 1 vozidlo (LEGO Batmobile)



    LEGO Dimensions (Starter Pack)


  • Recenze na LEGO Dimensions (Starter Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.