Lineage 2 The Chaotic Throne: Gracia PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204420
NCSoftEN dabing

Lineage 2 The Chaotic Throne: Gracia [PC DVD]

Balení obsahuje základnu hru Lineage 2: The Chaotic Chronicle a veškerý dosud vydán obsah včetně rozšíření Gracia. Navíc předplatné na 45 dní hraní zdarma (aktivuje se při zadání čísla kreditní karty, nebo kódu z předplacené herní karty).



Získejte si slávu a bohatství, stojíc po boku ušlechtilých hrdinů, obliehajte mocné hrady, zabíjejte obrovských nestvůr a získejte do vlastnictví extrémně vzácné předměty. Tento svět čeká na svého vůdce. Budete následovat volání?



  • Noví hráči mohou nyní vstoupit do světa Lineage 2 rychleji než kdykoli předtím díky novým funkcím, včetně systému Vitality, vylepšeným schopnostem a nalezení cenných předmětů.
  • Staňte se součástí stále se vyvíjejícího světa! Lineage 2 je pravidelně aktualizován novým obsahem, od úplných příběhů po celé kontinenty na přezkoumání.
  • Získejte si slávu a bohatství tím, že se stanete ušlechtilým hrdinou, ovládajícím mocné hrady, zabíjející kolosální monstra a vlastnícím vzácné a unikátní předměty.
  • Utkejte se neohroženými bojovníky v mezinárodní PvP soutěži. Postavte se elite světa Lineage 2 na Grand olympiádě, události, která má určit 36 vrcholových PvP hráčů na světě, známých jako hrdinové.
  • Vytvořte klan a spojte své síly, abyste porazili nepřátele a dosáhli společných cílů.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a placení měsíčních poplatků kreditní kartou nebo předplacenými herními kartami .

  • Recenze na Lineage 2 The Chaotic Throne: Gracia

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.