Lineage 2 The Chaotic Throne: Interlude PC

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 52265
NCSoft

Lineage 2 The Chaotic Throne: Interlude [PC]

Interlude představuje jakési přemostění mezi The Chaotic Chronicle a novou érou nazvanou The Chaotic Throne. Od spuštění Lineage II: The Chaotic Chronicle, ke kterému došlo před třemi lety, hra zaznamenala kopec velkých změn co do vizuální stránky i hratelnosti. Interlude má v této tradici pokračovat a nabídnout hráčům zbrusu nová dobrodružství v nových zemích, které čekají na prozkoumání, s novými nepřáteli a výzvami, které je třeba pokořit. Na pouti novým světem objevíte kruh primitivních tropických ostrovů, které obývají dosud neznámé, dinosaurům podobné potvory. S jejich příchodem je celý svět elfů, skřetů, trpaslíků a lidí opět ohrožen. Při jeho obraně můžete využít více než 15000 nových předmětů, naučit se nové znalosti as jejich pomocí se vypořádat s novými nepřáteli.

Různorodý fantasy svět čeká všechny příznivce onlinových her v Lineage II navazujícím na původní hru stejného jména. I když slovo navazující v tomto případě není příliš na místě, neboť Lineage II se odehrává celých 150 let před událostmi v původní hře. Takže například král Decon, který je otcem hlavní postavy v Lineage (jménem Depardieu), se v této době ještě ani nenarodil. To ale neznamená, že by vám mělo být, pokud jste měli tu možnost zahrát si Lineage I, vše úplně cizí. V Lineage II totiž navštívíte místa, potkáte lidi a monstra, o kterých jste v původním titulu už určitě slyšeli. Lineage II vám dá na výběr z více ras než první díl, přičemž každá z nich má vlastní vývojový strom, schopnosti i způsob boje. Všetky ne-lidské rasy (Elf, Orc, Dwarf, Dark Elf) přitom můžou dosáhnout i takových zkušeností, k jakým se při výběru lidského plemene nedoberete ani náhodou. V případě tohoto projektu, se tvůrci více zaměřili na skupinové bitky.

Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky kreditní kartou nebo předplacenou herní kartou. Hra obsahuje 30 dní hraní zdarma.

Recenze na Lineage 2 The Chaotic Throne: Interlude

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.