Lips 2: Number One Hits XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 48493
Microsoft

Lips 2: Number One Hits [XBOX 360]


Držte párty v tempu pomocí hry Lips: Number One Hits, nejnovějšího přírůstku do série Lips exkluzivně pro konzolu Xbox 360. Hra Lips: Number One Hits nabízí hity včetně skladeb Viva La Vida od Coldplay, Disturbia od Rihanny, U Can't Touch This od MC Hammera, Apologize od Timbaland s hostem OneRepublic a skladbu Karma Chameleon od Culture Club, které obsadili první místo největších světových hitparád a které se připojují k bohaté knihovně skladeb, které jsou již k dispozici.

Keiichi Yano, oslavován vývojář, který stojí za několika z nejoblíbenějších rytmických her v celém herním průmyslu, i nadále přináší svou vizi společné a společenské hudební zábavy do titulu Lips. Hra Lips: Number One Hits, ke které je přibalen interaktivní bezdrátový mikrofon citlivý na pohyb, který Vám pomáhá bavit se celou noc, láká hráče, aby se přidali k zpívání na párty se svými přáteli a rodinou .


  • Svolává všech avatarů - díky zavedení integrace avatarů do hry Lips poprvé hra Lips: Number One Hits obsahuje vlastních hráčských avatarů přímo v nabídce hry. Navíc hráči, kteří budou zpívat skutečně naplno, budou odměněni jedinečnými odemykatelnými doplňky pro své avatarů.
  • Skvělé vizuální efekty a skvělé vokály - většina hlavních skladeb obsahuje originální videoklipy, další skladby budou obsahovat vlastní vizualizace.
  • Hrajte i Vy - pomocí standardního herního zařízení Xbox 360 Controller se až čtyři hráči mohou zapojit do zábavy a vybrat si z různých doprovodných perkusí, kterými budou moci doprovázet hudbu ve hře Lips: Number One Hits. Umožněním ovládání různých tamburína, klopačiek a kravského zvonce komukoli s hracím zařízením vytváří hra Lips zážitek ze společenské zábavy stejně pro přátele, spolupracovníky i pro děti.

    Hra vyžaduje bezdrátový mikrofon pro konzolu Xbox 360!

  • Recenze na Lips 2: Number One Hits

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.