LittleBigPlanet PS3

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39367
PlayStation

LittleBigPlanet [PS3]

Hrajte si. Buďte tvořiví. Sdílejte.

Společnost Sony Computer Entertainment a vývojové studio Media Molecule představují úplně nový způsob sdílení kreativních talentů prostřednictvím výkonu herní konzole PLAYSTATION 3: vítejte v LittleBigPlanet.

V roli Sackboy-a si vyberete oblečení, příslušenství a vhodné barvy a vydáte se objevovat LittleBigPlanet, obrovský svět s množstvím objektů na sbírání a mnoha hádankami na vyřešení, přičemž všechny vyžadují kombinaci bystré mysli a dokonalé týmové práce.

Máte možnost navrhnout, vytvarovat a postavit objekty či celé lokality, s kterými si ostatní mohou hrát. Když budete objevovat stále více ze světa LittleBigPlanet, Vaše schopnosti zlepšovat a budete připravený tvořit a modifikovat Sackboyovo okolní prostředí a.

Ať už strávíte pět minut řešením jednoduché hádanky nebo pět hodin při tvorbě úplně nové hry, dalším krokem v LittleBigPlanet je sdílení výsledků svého tvůrčího snažení. Hráči mohou pozvat kohokoli z komunity LittleBigPlanet, aby se přišel podívat a prozkoumal jejich svět, zatímco oni se vydají prozkoumávat svět jiných hráčů .

  • Každá nová oblast přináší novou výzvu a nové poznatky
  • Recenze na LittleBigPlanet

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.