NBA Live 16[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
209 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 347489
Electronic

NBA Live 16[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Vycházeje ze sebevyjádření posouvá hra NBA LIVE 16 přizpůsobení hráčů na novou úroveň. Ať už jde o to, jak vypadáte, nebo jak hrajete, celý příběh je o Vás.

Vžijte se do akce se zcela novou, snadno použitelnou aplikací na HD skenování tváře, GameFaceHD a vybavte svého hráče nejnovější výbavou ještě dříve, než vyrazí na palubovku. Zažijte s úplně novým, na fyzice založeným systémem pohybu hráčů LIVE Motion plynulý pohyb a bezkonkurenční kontrolu na hřišti. Přidejte rychlý a zábavný online multiplayer hratelný v inovatívnm režimu LIVE Pro-Am kde můžete soutěžit se svými přáteli a získáte ideální simulátor basketbalu.

  • Představuje se LIVE Pro-Am, zábavný způsob, jak hrát s přáteli v rychlém tempu ve dvou inovativních online multiplayerových režimech (LIVE Run a Summer Circuit) a soutěžit na kultovních palubovkách severní Ameriky.
  • Summer Circuit je nový online kooperativní režim, který staví Vás a až čtyř Vašich přátel proti aktuálním NBA superhvězdy na legendárních palubovce, od Toronto Hoop Dome po Brooklynský Dumbo Park. Zvítězte a postupte. Přehrajte a musíte opět na konec řady a můžete to zkusit znovu. LIVE Spot Vám umožňuje získávat dovednostní body a odměny pro odemknutí atributů na Vaší cestě na vrchol žebříčku.
  • Na základě poptávky fanoušků se vrací nejspolehlivější a nejstabilnější online režim pro Vás a až devět Vašich přátel, se kterými můžete soutěžit. LIVE Run je místo pro zápasy 5 na 5 na proslulých pouličních hřištích od Venice Beach po Rucker Park.
  • Pohybujte se na palubovce se systémem LIVE Motion, zcela novým, na fyzice založeným systémem pohybu hráčů. LIVE Motion Vám umožňuje plně kontrolovat pohyb, takže se už nikdy nebudete cítit uváznutí v skriptování animaci. S kompletně přepracovaným systémů rozdávání a přijímání přihrávek můžete distribuovat míč přesně kdy a kde chcete. Plus bezprecedentní kontrola při stínění spolu se zcela novým systémem střelby Vám dávají další možnosti pro sebevyjádření na hřišti.
  • Přizpůsobte svého hráče od hlavy k patě s nejnovějšími doplňky od předních oděvních značek včetně Jordan Brand, nebo se nechte potetovat od světoznámého umělce, Tattoo 's by Randy. Aplikace NBA LIVE nabízí exkluzivní technologii skenování GameFaceHD pro dechberoucí personalizaci, jak ještě nikdy předtím. Toto snadno použitelné, mobilní skenování tváře Vám umožňuje vypadat stejně skvěle jako hvězdy NBA, které již jsou ve hře. Zahrajte si sami se sebou v nebývalé kvalitě.

  • Recenze na NBA Live 16[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.