NBA Live 15 [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
229 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 268438
Electronic

NBA Live 15 [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

NBA LIVE 15 přináší najfotorealistickejšiu grafiku v historii celé série a více než 500 vylepšení herního systému, díky kterým je basketbalová simulace maximálně plynulá, autentická a velmi zábavná. V graficky dokonale zpracovaném prostředí zažijete největší hvězdy basketbalu. Čeká Vás napětí ve tvářích hráčů snažících se dosáhnout vítězný koš, nebo frustrace z porážky. Zcela nový fyzikální engine smeč a nadhazování přihrávek Vám umožňuje napodobit skvělou fyzickou úroveň akcí v NBA. Svého soupeře můžete buď znemožnit skvělou akcí a zaražením míče do koše, nebo jej zablokovat razantním blokem nad vlastní obručí. Vše doplňuje skvělý mix online herních režimů a díky spolupráci s agenturou Synergy Sport i denně doplňován proud novinek a informací z průběhu celé sezóny NBA, takže vám neunikne nic důležitého.

  • Poprvé v historii série je aplikovaná fyzika v reálném čase na každou akci pod koši. Každý smeč, pohyb a kolize má za následek jednu z více než 100 nových fyzikou řízených animací, přinášejících nepředvídatelnost do nejfrekventovanějšího prostoru na hřišti. To dodává novou dynamiku fyzické hře kolem koše.
  • Přihrávky, střelba na koš a driblování byly přepracovány pro vylepšenou kontrolu. Volnost při přihrávání otevírá mnoho možností pro přihrávky poza záda, přihrávky bez dívání a další, zatímco nové driblování vytváří větší prostor pro útok. Využijte každou příležitost pro střelbu s přepracováním načasováním, díky kterému je střelba na koš konzistentnější. Nová zpětná vazba na obrazovce Vám také dá vědět, kdy je konkrétní hráč v dosahu pro střelu. Při střelbě z výskoku Vám indikátor časování také poskytuje okamžitou zpětnou vazbu pro správné vypuštění míče.
  • Vylepšená AI spoluhráčů znamená, že hráči se uvolňují do prostoru a mění pozice na palubovce. Kontextový signál vyvolaný stiskem jediného tlačítka zvolí příslušnou hru v pravý čas, zjednodušiac tím útok a poskytujíc nejlepší šanci na skórování.
  • Využijte nové obranné pohyby a manévry na nejvýbušnějších hráče v NBA. Hrajte osobní obranu, používejte bloky, úkroky a další, abyste zmátli soupeře. Nyní je ještě jednodušší než kdykoliv předtím zůstat před hráčem, jehož bráníte a hrát těsnou obranu.
  • Rozsáhlé skenování hlavy a několik nových typů těla umožňuje hře NBA Live 15 předvést nejrealističtější modely hráčů vůbec. Uvidíte radost a bolest na tvářích superhvězd, když reálně reagují a projevují emoce na dění na hřišti. Ikonické oslavy oživí ty největší hvězdy a přidávají lidský element, po kterém fanoušci touží.
  • Nové nasvícení zobrazuje nově naskenované tváře hráčů, dresy, tenisky, doplňky a další tím nejlepším možným způsobem, což vytváří skutečně next-gen zážitek. Každý detail je vždy zobrazen v tom nejlepším možném světle, a to doslova.
  • Přidejte se k Damianovi Lillard, hvězdě NBA, který Vás naučí, jak hrát NBA Live 15 a zároveň Vám povypráví o své vlastní cestě do ligy. Využijte nové návody a vylepšete svou hru s Lillard jako Vašim osobním trenérem a poradcem. Vrátit k nápovědě se můžete kdykoliv a oprášit tak základy, nebo se můžete vydat do haly a zatrénovat si jeden na jednoho, nebo pět na pět, abyste zdokonalili své pokročilé dovednosti.
  • Fanoušky oblíbený režim LIVE Season se vrací s několika velkými okamžiky a více způsoby, jak hrát. Nové Hot Spot výzvy otestují svoje schopnosti replikovat způsob hry z reálného světa tak přesně, jak je to jen možné pro nejvyšší skóre a měsíční události přinášejí čerstvé výzvy ani ne že po NBA zápase, ale ještě v jeho průběhu.
  • Vytvořte si mužstvo složené z moderních hvězd a legendárních velikánů v režimu Live Ultimate Team. Hrajte zápasy, abyste získali mince a mohli si za ně koupit nové Ultimate Team balíčky, nebo se vydejte do zcela nové aukční síně, abyste zde získali posledního hráče, kterého potřebujete do svého týmu.

  • Recenze na NBA Live 15 [PS4] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.