Logitech G29 závodní volant a pedály pro PlayStation a PC

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 209 Kč
Cena bez DPH: 5 131 Kč
 
Kód produktu: 308287
Logitech

Logitech G29 závodní volant a pedály pro PlayStation a PC [941-000112]

Vylepšete svůj konzolový zážitek. Pokud jednou vyzkoušíte Logitech G29, už se k obyčejnému ovladači nikdy nevrátíte.

Novinek u modelu G29 je skutečně mnoho. Realistická zpětná vazba je zajištěna pomocí dvou motorků, a tak si můžete být jisti, že ucítíte každou změnu terénu, každý náklon a každé zabrzdění přímo ve svých rukou. Kromě toho však ucítíte také opotřebení pneumatik, přetáčení a nedotáčivost vozu, ztrátu záběru kol a mnohé další aspekty. Využití šroubovitého mechanismu řazení rychlostí, který je vytvořen podle mechanismů používaných v převodovkách skutečných aut, vám poskytne výjimečně hladké, tiché a precizní řazení. Hardware je navíc zkonstruován tak, aby eliminoval vůli řízení, takže zásahy volantu a pedálů budete mít pod maximální kontrolou.

Kvalitní konstrukce s materiály připravenými na pořádnou jízdu. Logitech G29 Driving Force má v hřídeli pevná ocelová ložiska a páčky řazení i pedály jsou vyrobeny z nerezové oceli. Potah z vysoce kvalitní ručně prošívané kůže dává volantu vzhled a pocit jako byste měli v ruce skutečný volant závodního vozu a také zajišťuje pohodlnější a trvanlivější používání. V neposlední řadě, vestavěné úchytky a šrouby vám umožní volant bezpečně přichytit ke stolu nebo závodnímu sedadlu, aby byly posunutí a výkyvy volantu minimálně i během agresivních manévrů.

Bezproblémový přístup k herním ovladačem zajišťuje takzvaný D-Pad, tlačítka pro konzoli a páčky poloautomatického řazení, které jsou prakticky umístěny na volantech. Při G29 vám LED kontrolky řeknou, kdy přesně přeřadit, abyste využili maximální akceleraci a nemuseli přitom spustit oči z trati. Nastavení svých řidičských preferencí si můžete jemně vyladit pomocí kolečka s 24 polohami a tlačítek plus/mínus.

Závodní volant Logitech G29 je dodáván se samostatnou podlahovou jednotkou s pedály, abyste mohli pohodlně brzdit, akcelerovat a znovu přidávat stejně, jako ve skutečném autě. Navíc vám při řízení umožňuje udržovat přirozenější polohu těla. Odezva brzdového pedálu je nelineární, čímž napodobuje činnost brzdových systémů citlivých na tlak sešlápnutí, díky čemuž máte citlivější odezvu a je přesnější při brzdění. Navíc mají samostatnou spojku, aby se hráči, kteří si chtějí vyzkoušet své schopnosti, mohli plně vnořit do možností skutečného závodění.

Užijte si pořádně realistickou divokou jízdu bez rizik ... a bez strachu z pokut;).

  • Pro PlayStation 3 a PlayStation 4- Vylepšete svůj konzolový zážitek s tím pravým ovladačem pro všechny závodní hry.
  • Realistická zpětná vazba- je zajištěna pomocí dvou motorků, které dokonale imitují reálné vibrace, které souvisí se změnou terénu, náklonu, opotřebením pneumatik a dalšími souvislostmi.
  • Kvalitní konstrukce- vytvořena z identických materiálů jako reálné závodní volanty, nabízí dlouhotrvající komfort, ale také dlouhou životnost zařízení.
  • Spirálovité řízení se zpětnou vůlí- imituje reálné chování volantu v autě a nabízí Otáčení až 900 °-dva a půl kola. Přesně jako v reálném autě.
  • Snadno přístupné ovládání na dosah- Všechny ovládací prvky máte na dosah přímo na volantu. Ovládání je zajištěno D-Padem a příslušnými tlačítky pro herní konzoli.
  • Citlivý pedálový panel- přizpůsobitelný pro maximální kontrolu. Spojka, brzda i plyn jsou vyladěny a nabízejí realistickou odezvu při brzdění, přidávání i řazení.
  • Bezpečné uchycení- řiďte naplno bez obav. Volant Logitech G29 je totiž možné upevnit pomocí šroubů pevně ke různým typům podložek a tak si můžete užít naplno i ty nejnáročnější manévry.
  • Proužek na volantu pro jasný směr vpřed- Neztrácejte orientaci ani v nejdivočejších manévrech. Jasný modrý proužek v přirozené poloze udává směr vpřed, a tak se dokážete zorientovat v okamžiku.



    K volantu je možné dokoupit také originální převodovku Logitech Driving Force Shifter .



  • Recenze na Logitech G29 závodní volant a pedály pro PlayStation a PC

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.