London 2012[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 237272
SEGA

London 2012[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .
Olympijské hry jsou zodpovědné za množství z nejpamátnějších momentů v historii sportu. Je to místo, kde se realizují sny, vznikají hrdinové a momenty, na které se bude vzpomínat roky, to vše se děje přímo před Vašima očima. Nyní i Vy můžete vytvořit své vlastní zážitky s London 2012 - oficiální videohrou olympijských her.

S novými sporty, novými událostmi a novými herními módy, přináší Londýn 2012 sportovní události do Vašeho života intenzivněji, než kdykoli předtím. Vyjděte na dráhu, přejděte Velodrome a ponořte se do hloubky v úžasné HD kvalitě, zatímco budete bojovat o pýchu svého národa. Zdokonalujte své dovednosti v režimu"Olympic Games" a hrajte s nebo proti svým přátelům a rodině v různých multiplayerových módech.

Rozšiřte své zkušenosti a přineste si atmosféru olympijských her do života, jako nikdy předtím, s desítkami různých pohybů v rámci"Motion Cotrol" prvků. Poprvé ve videohře s tématikou olympijských her, budete zdokonalovat své skutečné techniky při cílení v lukostřelbě, nebo pádlování v Kayak Super slalomu.

  • Získejte zlato - soutěžte ve více než 45 disciplínách, včetně všech hlavních disciplín, plus některých dalších, které nabízejí nejvyšší hloubku a rozmanitost.
  • Více způsobů, jak hrát - soutěžte v celé řadě výzev a herních módů, včetně režimu"Olympic Games", rychlé hry, party a on-line režimů.
  • Ciťte oheň - poprvé v historii"olympic games" videoher, využijete podporu Motion Control s tuctem různých akcí přístupných pro herní konzole s pohybovým ovládáním.
  • Bojujte o slávu - soutěžte on-line s ostatními hráči a poražte nejlepších, získejte body pro svou národnost s každou medailí, kterou získáte pro svou zemi.
  • Ultimátní olympijský zážitek - dostaňte se blíže k zážitku z olympijských her s reaktivním komentářem, super-realistickou grafikou a TV formou prezentace.

  • Recenze na London 2012[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.