The Lord of the Rings: War in the North Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Lord of the Rings: War in the North - PC CIABThe Lord of the Rings: War in the North - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 200545
Warner

The Lord of the Rings: War in the North [XBOX 360]

The Lord of the Rings: War in the North je epická akční multiplayer RPG video hra založená na známých příbězích od JRR Tolkiena. Studio vyvíjející hru přezkoumalo původní a známé příběhové prvky ve více než 12 oblastech, z nichž pouze 3 jste mohli vidět ve filmech. Přinášejíc nový zážitek, jako první 18 + hodnocena LOTR video hra, The Lord of the Rings: War in the North rozvíjí RPG žánr přes inovativní online, vzájemně závislou kooperetívnu hru až pro 3 hráče, kteří vytvářejí své vlastní společenství a zapojují se do brutálního boje . Poznáváním dosud nepoznaného území, prvků příběhu a postav, stejně jako prvků známých z předchozích celovečerních filmech na Vás ve hře čeká rozsáhlé přizpůsobení a vývoj postav, rozsáhlé kooperativní herní možnosti a vylepšovateľné zbraně, schopnosti a zvláštní schopnosti. Musíte spolupracovat, nebo zahynout během přípravy porážky Sauronovy sil na severu.



  • Společně, Vy a Vaši přátelé zažijete epické, příběhově založené dobrodružství napříč obrovskou Středozem. Prožijete děj a objevíte postavy nad rámec toho, co jste mohli vidět ve filmech a předchozích LOTR hrách.
  • Sociální hratelnost je nově definována pomocí revoluční online, vzájemně závislého kooperativního hraní, které umožňuje 3 různým hráčům hrát jako doplňující se skupina, kde individuální dovednosti zvyšují úspěch každého člena týmu.
  • The Lord of the Rings: War in the North je první 18 + hodnocena hra ze série LOTR na trhu, která vychází z autentické tradice Pána prstsňov a je postavena na principech akčních RPG.
  • Vyberte si 3 hratelných ras: lidské, rasy elfů a rasy trpaslíků. Rozsáhlá možnost úprav umožňuje smysluplnou a obohacující RPG hratelnost, včetně zavedeného systému kořistěním a odměňování. Historie a důvěryhodnost studia Snowblind jako tvůrce akčních RPG her z nich dělá perfektní volbu pro tvůrce epického LOTR RPG.
  • Čeká Vás originální příběh vytvořen speciálně pro sociální, kooperativní zážitek tři hráče odehrávající se v souladu s tradicí JRR Tolkiena av reáliích schválených JRR Tolkienem.
  • Zvláštní mise se skládají z obranných postavení a skupinových nájezdů až pro 3 hráče, postavených speciálně pro kooperativní výzvy a nejsou vázány na příběh.

  • Recenze na The Lord of the Rings: War in the North

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.