The Lord of the Rings Online (Kompilace) PC DVD

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39309
Codemasters

The Lord of the Rings Online (Kompilace) [PC DVD]

Compilation Pack obsahuje základní hru The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar a datadisk The Lord of the Rings Online: Mines of Moria, 30 dní hraní zdarma pro nové hráče a 2 speciální předměty do hry podle vlastního výběru.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
MMORPG na motivy fenoménu jménem Pán prstenů, který poskytuje možnost účastnit se války o detailně zpracovaný fantasy svět, jehož stvořitelem je JRR Tolkien.

Dostanete možnost bojovat o samotě, utvořit své vlastní malé společenstvo, nebo se rovnou přidat ke celé gildě stejně smýšlejících hráčů a bojovat proti nepříteli v dramatických bitvách, nebo se vydat na příběhem provázanou dobrodružnou výpravu sestavenou z řady po sobě jdoucích questů s různou náplní.

Kromě toho se ve hře dočkáte komplexní tvorby vlastní postavy. Výběr rasy je však omezen a nelze tak hrát za orka, skřeta, nebo podobnou kreaturu. Jinak řečeno, není možné hrát za stranu zla / Saurona. Proti tomuto ultimátnímu zloduchovi se ve hře pouze bojuje a to hned v celé řadě dobře známých míst.

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria
První krabicový datadisk k podařené online hře The Lord of the Rings Online. Znalcům knižní předlohy či filmové trilogie asi netřeba vysvětlovat, že se v něm podíváme do rozlehlých podzemních měst, které pod horami vybudovali trpaslíci.

Autoři však slibují nejen to: návštěvu městských komplexů pod mlhavými horami a bitvy s goblinů i příšerami. Stovky nových questů a 6 nevídaných druhů prostředí. Posunutí hranice nejvyššího dosažitelného levelu pro postavu na 60. Dvě nové třídy - ochránce run a hejtmana (strážce). Kování vlastních zbraní a předmětů, které budou spolu s postavou postupovat na vyšší úroveň a dovolovat pak další úpravy a vylepšování.

V rámci této kapitoly vyjde později dalších 6 knih (spouštěcím přídavků), v nichž dojde na bitvu s Pozorovatelům, pomoc elfím vojskům Galadriel i setkání s Durinovou záhubou .

Recenze na The Lord of the Rings Online (Kompilace)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.