Lost Planet: Extreme Condition (Colonial edice) XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39116
CapcomEN dabing

Lost Planet: Extreme Condition (Colonial edice) [XBOX 360]

Rozšířená verze hry Lost Planet: Extreme Condition, která nabízí více hratelných postav, módů v multiplayeru, map, zbraní a mnoho dalšího obsahu.

Sci-fi 3D akce z pohledu třetí osoby, jejíž děj se odehrává v nemilosrdné zamrzlé tundře na jakési cizí planetě. Mezi ledovci tu žijí, nebo spíše přežívají lidé, kteří si říkají Sněžní piráti. Zima ale není tím jediným, co jim tu může nahánět hrůzu. Je tu mnohem větší hrozba, protože lidská rasa není na tomto světě dominantním druhem. Tento post náleží monstrózním bytostem - Eecridy.

Hlavní hrdina příběhu, jemuž tvář propůjčila korejská filmová hvězda - Byung Hun Lee, má s Eecridy své nevyřízené účty. Ze své minulosti si nepamatuje vůbec nic, kromě skutečnosti, že mu zabili otce. Jedinečúá úroveň detailů a neobvykle velkou mapu, do počasí i prostředí rozmanitého herního světa si užijete po svých i pomocí různých dopravních a bojových prostředků.

Hra navíc nabízí kromě poutavé singleplayerové kampaně také balík multiplayerových map zahrnujících i kooperativní mód, na kterém se budete moci pobavit se svými kamarády díky službě Xbox Live .

Recenze na Lost Planet: Extreme Condition (Colonial edice)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.