Madagascar 3: Europe’s Most Wanted Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Madagascar 3: Europe’s Most Wanted - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 205755
D3EN dabing

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted [XBOX 360]


Madagascar 3: Europe's Most Wanted, založený na novém animovaném filmu od DreamWorks Animation, Vás staví do role Vašich oblíbených Madagascar postav, lva Alexe, zebry Martyho, žirafy Melmana a hrošice Glorie. V novém a originálním dobrodružství cestují naši hrdinové po Evropě v pojízdný cirkus a musí předvést show svého života, pokud se chtějí ještě vůbec někdy vrátit domů do New Yorku.

Zažijte vzrušení z cirkusu plněním náročných a někdy podezřele bláznivých misí pro tučňáky, předváděním úžasných kousků před veřejností na některých z nejpozoruhodnějších místech v Evropě a oslňte dav cirkusovými kousky vhodnými pouze pro cirkusový blázninec ve stylu Madagascar! Všichni Vaši přátelé z Madagaskaru se vydají na toto komediální cirkusové dobrodružství s Vámi, včetně krále Jelimána, Maurice a Morta, šimpanzů Phila a Masona a tučňáků, plus Vaše nové cirkusové kamarády tuleně Stefana, sibiřského tygra Vitalije a jaguára Gia.


  • Hrajte v roli svých oblíbených Madagascar postav, lva Alexe, zebry Martyho, žirafy Melmana a hrošice Glorie v úplně novém divokém cirkusovém dobrodružství na kultovních evropských místech z filmu i mimo něj.
  • Zažijte vzrušení z cirkusu v jedinečné kombinaci akce a dobrodružství, které Vás oslní pozoruhodnou zručný akrobacií a schopnostmi, z nichž Vám padne čelist.
  • Budete se houpat, skákat, tlouci, plavat, řvát a sprintovat v různých výzvách, které zahrnují přezkum některých z nejoblíbenějších míst v Evropě a předvádění divokých cirkusových kousků.
  • Poznejte svět Madagaskaru s přáteli a rodinou v drop-in/drop-out multiplayerovém režimu pro dva hráče.

Recenze na Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.