Mage Knight: Apocalypse EN PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7705
BandaiEN dabing

Mage Knight: Apocalypse EN [PC DVD]

Akční RPG titul postavený na stejnojmenné stolní hře, který od své předlohy přejímá nejenom herní svět, postavy a pravidla, ale také příběh. Ten se točí okolo pěti udatných hrdinů, kteří se společnou přísahou zavázali, že všem obyvatelům světa znovu zajistí mír a klid. Pod vedením tajemné rasy známé jako Solonavi musíte se svými přáteli získat podporu obyvatel celého herního světa a přesvědčit ke spolupráci co nejvíce udatných hrdinů a bojovníků. Pak už nezbývá nic jiného než začít na první pohled marný boj proti silám temnot, jež vede drak s 5 hlavami přezdívaný Drak Apokalypsy.

Základem hry je (jako v kolektivních sportech) týmový duch. Je třeba proto velmi pečlivě vybírat postavy do své party 5 hrdinů, aby jejich spolupráce neměla žádných trhlin. Jedině kombinace magie, brutální síly a útoků zblízka i zdálky totiž pomůže přemoci řadu odporných kreatur se zdánlivě nekonečnou zásobou životní energie.

Hra nabízí možnost absolvovat epickou příběhovou kampaň ve spolupráci s NPC postavami, nebo v kooperaci s dalšími čtyřmi živými hráči. Co se RPG prvků týče, je jejich implementace spíše povrchní. Nemusíte tedy příliš sledovat podrobná čísla a statistiky a rozhodovat se, kterou novou vlastnost pro svého bojovníka vybrat. Nové vlastnosti a dovednosti hra vybírá sama podle stylu boje a chování na bojišti. Znamená to, že časté užívání meče z vašeho bojovníka udělá postupem času siláka, zatímco používáním magie se z postavy nevyhnutelně stane mág .

Recenze na Mage Knight: Apocalypse EN

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.