Mass Effect: Andromeda Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mass Effect: Andromeda - PC DVDMass Effect: Andromeda - XBOX ONE
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
Kód produktu: 307915
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Mass Effect: Andromeda [PS4]


Ke každé předobjednávce dostanete DLC!



Hra Mass Effect: Andromeda zavede hráče do galaxie Andromeda, velmi daleko od mléčné dráhy. Tam vedou boj o nový domov v nepřátelském území, kde jsme my mimozemšťany.

Ocitáte se v roli Pathfinder, lídra jednotky vojensky trénovaných průzkumníky, postava má obsáhlý vývoj a přizpůsobitelné systémy. Toto je příběh další kapitoly lidstva a volby hráčů během hry v konečném důsledku rozhodují o přežití rasy v galaxii Andromeda. Při tom jak odkrýváte záhady galaxie Andromeda a naděje pro lidstvo leží na Vašich ramenou, se musíte sami sebe zeptat ... Jak daleko jste ochotni zajít?


  • přiřaďte jej Váš vlastní postup v nové, nebezpečné galaxii. Odhalujte tajemství galaxie Andromeda při objevování bohatých, mimozemských světů při hledání nového domova pro lidstvo.
  • Vedete prvních lidí v této galaxii při zoufalém hledání nového domova. V této nové kapitole Mass Effect setkáváte a najímáte zcela nové, zajímavé postavy, které se nacházejí v epické vesmírné sáze plné tajemství a galaktických konfliktů.
  • Bojujte s Vaším týmem v bojích proti hrozivým nepřátelům a příšerám. Nové dodatky jako zničitelné prostředí, posílené skoky pro přidanou vertikálnosť, zcela nové zbraně a biotické léky dělají souboje mnohem vzrušujícího než kdy předtím.
  • Vytvořte si impozantního hrdinu s úžasnými zbraněmi, silami a technologiemi. S mnohem flexibilnějším stromem schopností a zbraní, můžete přizpůsobit Váš styl hry, který z Vás dělá nezastavitelného bojovníka proti novým, mocným mimozemským nepřítelem.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Mass Effect: Andromeda

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.