Mass Effect 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mass Effect 3 - PC DVDMass Effect 3 - XBOX 360
Cena s DPH
279 Kč
Cena bez DPH: 231 Kč
 
Kód produktu: 54998
Electronic

Mass Effect 3 [PS3]

Mass Effect 3 Preorder Bonus

Ke každé předobjednávce hry Mass Effect 3 od nás obdržíte i následující bonusy:

  • Útočná puška M55 Argus (M55 Argus Assault Rifle) - Argus je smrtící na jakoukoli vzdálenost, vyniká schopností rychlé střelby dávkami, které šetří munici, a maximální přesností v akci.
  • Bojový komplet N7 (N7 Warfare Gear), který obsahuje:
    • Útočnou pušku N7 Valkyrie (N7 Valkyrie Assault Rifle) - Se smrtící přesností dokáže vypálit dva projektily velké ráže jednou ranou a efektivně eliminovat postupujícího protivníka.
    • Obrannou zbroj N7 (N7 Defender Armor) - S vylepšenými štíty a ochranou zdraví bude hráč schopen přežít i ty nejtvrdší bitvy a odolat nepřátelské palbě. Obranná zbroj N7 dále poskytuje:
      • Zvýšenou kapacitu munice - díky dodatečným přihrádkám na munici bude hráč vždy připraven na každou bitvu.
      • Zvýšenou účinnost zbraní - vestavěné energetické články dodávají razanci palbě z ručních zbraní.



    Zem je v plamenech. Zpoza hranic známého vesmíru zaútočil dosud neznámý druh hrůzostrašných strojů a započal s destrukcí lidské rasy.

    V roli velitele Sheparda, příslušníka námořní pěchoty Aliance, jste jedinou nadějí na záchranu lidstva. Musíte sjednotit civilizaci galaxie a vyrazit na poslední misi k odvrácení zničení Země.

    Sci-fi série Mass Effect se odehrává ve vzdáleném vesmíru, obydleném nebezpečnými mimozemskými formami života a plném záhadných, dosud neprobádaných planet. Mezi její hlavní devizy patří intenzivní akce, bohatý futuristický příběh, atraktivní prvek přezkoumávání vesmíru a emotivní interakce s řadou postav. V celku tak hry série Mass Effect přinášejí zážitek, jaký zažívá divák filmu.






  • Recenze na Mass Effect 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.