Mass Effect Trilogy Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mass Effect Trilogy - PS3Mass Effect Trilogy - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208274
ElectronicEN dabing

Mass Effect Trilogy [PC DVD]

Balení obsahuje hry Mass Effect , Mass Effect 2 CZ a Mass Effect 3 .



Mass Effect
Sci-fi 3D RPG, v němž přebíráte roli jednoho z ochránců galaktického míru, který musí společně se svými kolegy bránit celou galaxii před jednotkami bývalého legendárního agenta, když se ten obrátil na stranu nepřátel. Jak zjistíte další a další informace, začnete si uvědomovat, že pravou hrozbou je něco/někdo jiný a je větším trnem v oku než by si kdokoli dokázal připustit.

Jedná se o první titul z plánované trilogie, který nabízí bohatou příběhovou linii, která vás vtáhne do událostí a postaví před řadu rozhodnutí, která ovlivní další osud celé galaxie i všech jejích obyvatel. Významnou částí jsou také týmové souboje s notnou dávkou taktiky a také možnost prozkoumávat na vlastní pěst doposud neznámé planety, po jejichž povrchu se budete pohybovat prostřednictvím universálního dopravního prostředku. Na těchto planetách na vás čeká řada nebezpečných i zajímavých mini-dobrodružství, které nejsou spojeny s hlavní příběhovou linií, ale jejich sledování vám může přinést nové informace, zbraně, či předměty.

Také vzhled postavy je čistě na vás, stejně jako výběr zbraní a respekt u ostatních, což ovlivní zejména vedení interaktivních dialogů.

Mass Effect: Bring Down the Sky
Všichni majitelé PC verze mají možnost stáhnout si oficiální rozšíření pro hru s názvem Bring Down the Sky (které je pro majitele Xbox 360 verze placené) a to zcela zdarma. Tento přídavek nabízí zhruba 90 minut hratelnosti, nový svět, nový příběh, zcela novou rasu nepřátelských Batarianov a hlavně hodně akce.



Mass Effect 2 CZ
Temnější a drsnější pokračování atmosférického akčního sci-fi RPG, ve které se opět posunete k odhalení božské entity zvané Reapers. Hlavní děj se však zaměřuje na organizaci Cerebus a jejího tajemného vůdce, u nějž lidé mizí a už se nikdy nevracejí. Právě na tuto sebevražednou misi bude vyslán velitel Shepard.

Hra plynule navazuje na první díl a to nejen příběhově, ale také rozhodnutími, které jste udělali v první části (pokud jste ji tedy hráli). Čeká na Vás spousta nových oblastí, větší volnost s Vaším vesmírným korábem v nekonečném vesmíru, noví přátelé i nepřátelé, zbraně a další vychytávky.



  • Propracovaná umělá inteligence s úplně jiným kodexem chování
  • Vrátíte se do temnější verze Citadely nebo na její protikladnou planetu Omega
  • Volné prozkoumávání vesmíru-objevte nové sluneční soustavy
  • Konverzace budete moci tentokrát utnout již třeba v prostředku a vyjádřit nesouhlas.
  • Nahrávání mezi jednotlivými lokacemi je kratší a zábavnější
  • Nové biotické postavy nebo postava vraha
  • Kompletně přepracovaný systém/pravidla inventáře
  • Poprvé se podíváte na domovský svět rasy Asari jmenem Illium
  • Na Vašich rozhodnutích v Mass Effect 2 záleží ještě víc než v Mass Effect



    Mass Effect 3
    Země je v plamenech. Zpoza hranic známého vesmíru zaútočil dosud neznámý druh hrůzostrašných strojů a započal s destrukcí lidské rasy.

    V roli velitele Sheparda, příslušníka námořní pěchoty Aliance, jste jedinou nadějí na záchranu lidstva. Musíte sjednotit civilizaci galaxie a vyrazit na poslední misi k odvrácení zničení Země.

    Sci-fi série Mass Effect se odehrává ve vzdáleném vesmírném prostoru, obývaném nebezpečnými mimozemskými formami života a plném záhadných, dosud neprobádaných planet. Mezi její hlavní devizy patří intenzivní akce, bohatý futuristický příběh, atraktivní prvek přezkoumávání vesmíru a emotivní interakce s řadou postav. V celku tak hry série Mass Effect přinášejí zážitek, jaký zažívá divák filmu.





  • Recenze na Mass Effect Trilogy

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.