Medal of Honor: Allied Assault - Warchest PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5021
Electronic

Medal of Honor: Allied Assault - Warchest [PC CD]

Balení obsahuje základní hry Medal of Honor: Allied Assault a oba datadisky Medal of Honor Allied Assault: Spearhead a Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough.

Medal of Honor: Allied Assault
Hráč se vžije do role poručíka Mikea Powella, příslušníka slavného 1. praporu rangerů, který bojuje v 20 misích založených na historických kampaních z 2. světové války. Hra zasahuje do najúpornejších válečných letech, 1942-1945. Hráč bude muset přežít vylodění v Normandii, útok na Arzew, setkání s partyzánskými silami u vesnice St. Lo a překročení těžce opevněných hranic Německa a obsazení mostu v Remagenu.

Úspěch původní hry Medal of Honor z roku 1999 je založen na historických reáliích obsažených ve hře. Medal of Honor: Allied Assault pokračuje v této tradic a přidává nové zbraně, nová spojenecká vozidla jako jsou tanky Sherman a polopásy M3, bystrejších nepřátele a možnost přivolávat dělostřeleckou podporu.

Každá kampan má specifické cíle, mise se odehrávají v pouštích severní Afriky, na pobřeží Francie, v Norské tundře a nakonec na Rýně v nacistickém Německu. Rozsah misí je od umlčení dělostřelecké baterie v Port Arzew, přes sabotáže ponorek v přístavu Trondheim a vylodění na Omaha Beach až k Udržení mostu v Remagenu - jediné bitvě, kde Němci využili taktické možnosti raket V2.

Medal of Honor Allied Assault: Spearhead
Rok po vydání Medal of Honor Allied Assault přichází addon s názvem Medal of Honor Allied Assault: Spearhead. Addon přidává do hry kromě single playerové kampaně i nové multipayerových módy a hlavně mapy.

Hra Vás svou atmosférou znovu vtáhne do bojů druhé světové války kde se zúčastníte řady operací křížem přes bojovou Evropu. Začínáte velmi efektivním výsadků během operace Overlord v Normandii, kde z výšky 8000 stop skáčete s padákem pomezi vybuchující letadla, kuličky s protiletadlových děl a pozemních odstřelovačů. Jakmile však přistanete a propadnete se přes střechu jednoho domu, začíná se ještě náročnější část a to projetí nepřátelských linií a zlikvidování série protileteckých kanónů. Pokud to přejdete čeká na Vás další mise během vánoc roku 1944, tentokrát se dostanete do Belgie kde nejprve vyčistíte jednu německou základnu a ukradeným autem s protitankovým dělem míříte dál, pokračujete útokem přímo na frontě a chráníte svou linii. V poslenej části na Vás čeká Berlín roce 1945, kde se dostáváte přímo do centra zla. Čeká tu na Vás množství tanků, nepřátelských hlídek, snipery a kulometčík.

Novinkou jsou ve hře přidány nové skiny a to hlavně uniformy Britů a Sovětů a i jejich hlasy. Co se týče dalších novinek, jsou to nové zbraně - puška Mark 1, samopal Sten Gun, kouřové granáty a sovětský samopal PPSH-41.

Ještě více vylepšení hry skrývá multiplayer, kde Vám přibude hlavně 12 nových map a nový mód Tug of War, kde musíte postupně obsazovat jednotlivé kontrolní stanoviště.

Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough
Fandy tolik očekávaná třetí část, nebo pokud chcete, třetí datadisk k sérii z druhé světové války, kde bojujete na straně spojenců v single-player kampani av populárním a celkem povedeném multiplayer módu si zahrajete i za stranu vojsk Osy.

V této části bojujete jako voják Baker a čeká Vás 11 misí. Začínáte v Tunisu operací Torch v Kasserinskej úžině, kde je Vaším prvním úkolem prolomit nepřátelskou linii pod těžkou střelbou a za ztížených podmínek v písečné bouři.

Jak je dobrým zvykem v předchozích datadiscích, budete využívat i bojovou techniku, na kterou narazíte - tanky, protitanková děla, artilerii, protiletadlové kanóny, čeká Vás jízda na džípu a střelba z kulometu za jízdy, útěk v nákladovém autě av závěru i jízda a útok v obrněném vlaku na nepřátelské pozice vedle železnici. V poušti pronásleduje ustupující jednotky Osy, asistoval koloně při odminovávání cesty, čištění podzemních bunkrů a likvidaci nepřátelských pozic dělostřelectva a zásob munice.

V multiplayeru přibyl mód Liberation a oproti předešlé části přibyly i nové zbraně .

Recenze na Medal of Honor: Allied Assault - Warchest

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.