Medal of Honor: Warfighter (Limited Edition)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 246742
Electronic

Medal of Honor: Warfighter (Limited Edition)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

S příběhem prezentovaným aktivními americkými operátory Tier 1 nasazenými v zámoří a inspirovaný reálnými hrozbami, přináší Medal of Honor Warfighter agresivní, odvážný a autentický zážitek, který Vás staví do role toho nejlepšího a najdisciplinovanejšieho bojovníka. Medal of Honor Warfighter nabízí zvláštní pohled na dnešní bojiště a boj proti terorismu.

V návaznosti na hru Medal of Honor z roku 2010, která nás přenesla z 2. světové války na moderní bojiště s elitními americkými vojáky, Vás Medal of Honor Warfighter dostane mimo bojů na území Afghánistánu.

Medal of Honor Warfighter vypráví příběh amerického operátora Tier 1,"Kazatele", jak se vrací domů ze zámoří, aby zjistil, že se jeho rodina rozpadá. Snaží se zachránit to, co zbylo z jeho manželství a připomíná mu, za co bojoval-za rodinu. Když se extrémně smrtící výbušniny (PETN) dostanou přes civilní hranice a jeho dva světy se setkají, Kazatel a jeho kolegové jsou povoláni, aby vyřešili tento problém. Bojují s nepřáteli a dělají vše proto, aby chránili své blízké.

  • Reálné území a operace-od záchrany rukojmích v Basilan Abu Sayyaf, přes útok na Filipínská pevnost, až po Al-Shabaabove Pirátské město na Somálskem pobřeží, se s Tier 1 operátory pokusíte zastavit globální hrozbu PETN.
  • Síla enginu Frosbite 2-využití sílu enginu Forstbite 2, díky kterému přináší Medal of Honor Warfighter neuvěřitelný video a audio zážitek z boje a dodává letošní nejautentičtější válečnou zkušenost.
  • Válka je osobní, ve hře je i rodina-Medal of Honor Warfighter přesahuje bitevní pole a odhaluje i druhou stranu války. Hra zprostředkuje intimní pohled na oběti, které přinášejí vojáci a jejich rodiny.
  • Národní hrdost v online režimu-mezinárodní vojenské síly mají také své vlastní elitní jednotky s podobnými schopnostmi. S novým Medal of Honor, můžete prezentovat svůj národ se svými vlastními jednotkami Tier 1. Hra obsahuje 12 různých Tier 1 jednotek různých národů, včetně britské SAS, australské SASR, německé KSK a polské Grom.

  • Recenze na Medal of Honor: Warfighter (Limited Edition)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.