Sid Meier 's Civilization: Beyond Earth PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 232672
2KEN dabing

Sid Meier 's Civilization: Beyond Earth [PC DVD]

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth posouvá vývoj lidské civilizace mnohem dál, než běžné hry série Civilization-sledovat budoucnost lidstva totiž budete přímo v cizím galaktickém světě. Poprvé v sérii budete mít možnost vést frakce rozděleny různými kulturami a vyvíjet nové civilizace, jež odrážejí jejich zvolen osud. Hra také nabízí řadu nových vylepšení v hratelnosti, mezi které patří nelineární technologický postup, hlouběji možnosti přizpůsobení frakcí av neposlední řadě také zcela nový mimozemský svět, který značně změní pohled na svět a identitu každé frakce.

  • Odstartujte nové dobrodružství -Vytvořte si vlastní kulturní identitu, vyberte si vůdce a sponzorů své expedice a postavte si vlastní kosmickou loď, shromážděte náklad a kolonistů pomocí řady rozhodnutí, která mají klíčový dopad na to, jak začnete fungovat na nové planetě.
  • Mimozemský svět -Prozkoumávejte výhody a nebezpečí nové planety plné nebezpečného terénu, tajemných zdrojů a nehostinných forem života, které se liší od těch na Zemi. Stavte základny, najděte starobylé mimozemské artefakty, zkroťte si nové formy života, postavte vzkvétající města a vytvořte obchodní možnosti, které lidem zajistí prosperitu.
  • Nová síť technologií -Odrážeje pokrok v neznámé budoucnosti, technologický pokrok nastává ve hře pomocí série nelineárních rozhodnutí, která ovlivňují vývoj lidstva. Technologická síť je organizována ve třech základních tématech, z nichž každá vyžaduje na výhru něco jiného.
  • Nový systém úkolů -Úkoly jsou spojeny s fikcí nové planety, a pomohou vám zorientovat se ve hře pomocí série bočních misí, které vám pomohou získat zdroje, vylepšit jednotky a naučit se pokračovat.
  • Nová orbitální vrstva -Stavte a rozmísťujte nové vojenské jednotky a ekonomické a vědecké satelity, které nabízejí ofenzivní, defenzivní a podpůrné schopnosti přímo z oběžné dráhy.



  • Recenze na Sid Meier 's Civilization: Beyond Earth

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.