Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PS4Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - XBOX ONEMetal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PS3Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 264924
KONAMIEN dabing

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes [PC DVD]

Metal Gear Rising: Revengeance posouvá proslulou sérii Metal Gear na vzrušující nové území se zaměřením na poskytnutí zcela nového akčního zážitku odlišného od všeho, co dosud série nabízela. MGR: Revengeance Vám přináší čerstvý zážitek, který kombinuje nejlepší prvky čisté akce a epické výpravy, vše v rámci rozlehlého světa MG. Jak ústřední postava se ve hře představí kybernetický ninja Raiden, napůl člověk, napůl stroj, který je vybaven vysoce frekvenční katanou, a jehož duši pohání pomsta.

V blízké budoucnosti se technologie kyborgů stala samozřejmostí v celé společnosti. Tři roky uplynuly od zhroucení systému Patriots, který tajně kontroloval globální rovnováhu moci. Mír však stále nepřichází. Šíření kybernetické technologie vyvolalo nestabilitu a konflikty, nakolik ti, kteří kontrolují obchod získávají stále větší moc. Navíc, velké soukromé vojenské společnosti (PMC) které byly podporovány a řízeny systémem Patriots zkolabovaly a plodí nespočet samotářských entit podílejících se na vzniku větších zločineckých organizací. Tyto odpadlické PMC používající kybernetickou technologii jsou stále větší hrozbou a dokážou měnit své směřování a sílu na požádání. Jako člen mírového PMC Maverick Security žije Raiden jen aby chránil lidské životy. Ale jak se svět dál řítí do nerovné války, jediná cesta, která ho dokáže vést vpřed tkví v ohalení jeho minulosti a přesekání se přes všechno, co mu stojí v cestě.



  • Nejnovější Metal Gear zážitek představuje zcela nový styl frenetické akční hratelnosti a ústřední postavu, kybernetického ninji Raiden, který používá svou vysokofrekvenční katanu na proseknutí čehokoliv, co se postaví do cesty jeho pomsty!
  • MGR Revengeance nabízí rychlý a plynulý herní styl založený na boji s katanou ve světě Metal Gear.
  • Herní technologie posouvá hranice grafiky, stylu a bleskově rychlé akční hratelnosti.
  • V herním světě můžete díky mechanice sekání ZanDatsu přeseknout cokoliv, kdykoliv a kdekoliv.
  • Děj hry se odehrává po událostech z Metal Gear Solid 4 , kdy se svět propadl do chaosu a ve společnosti se nekontrolovatelně šíří kybernetické zločiny a terorismus. Ponoří Vás do pokračování příběhu Raiden, kybernetického ninji, jehož počátky jsou spojeny s hrami Metal Gear Solid 2 a Metal Gear Solid 4 .

  • Recenze na Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.