Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 9730
KONAMI

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots [PS3]


Čtvrtý díl fenomenální špionážní série, která má být zároveň dílem posledním. I poslední díl si jde svou cestou, černější a špinavější než kdy dřív.

Virus Foxdie způsobil ve Snakově těle nezvratné mutace a díky nim tak vypadá jako osmdesátiletý stařec. Ve skutečnosti je situace ale ještě mnohem horší, Liquida Foxdie zabil okamžitě, pro Solid Snakea si však připravil pomalé umírání. Snake před sebou má posledních šest měsíců života. Posledních šest měsíců, během nichž se musí vypořádat s odkazem Big Bosse i vlastní minulostí. Posledních šest měsíců na splnění finální mise svého života - zbavit svět genů Big Bosse jednou provždy.

Snake ve svém boji jako vždy nebude sám. Tento díl je bohatý na padouchy jakož i na parťákem a návrat zažívá i kopec charakterů známých z minulých dílů. Snakea na jeho křižácké výpravě při tom doprovází jeho věrný společník Otacon.

Pokročilou technologii ale nepoužívají jenom armády stojící proti našemu hlavnímu hrdinovi, něco málo se dostalo i k Snakovi. Když už to vypadá bledě, použije maskování svého letadla. Jeho nový bojový oblek totiž dokáže změnit vzor i barvy tak, aby přesně splynul s prostředím. A na rozdíl od předchozích titulů v MGS 4 voják zde neznamená automaticky nepřítel. Novinek je ale samozřejmě více a více.


Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 22. 11. 2012
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1