Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor

Cena s DPH
2 679 Kč
Cena bez DPH: 2 214 Kč
 
 
Kód produktu: 54198
Microsoft

Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor [LPF-00025]



Balení obsahuje snímač Xbox 360 Kinect a hru Kinect Adventures.



Kinect přináší do světa her ojedinělý a revoluční způsob ovládání, při kterém na hraní nepotřebujete žádný fyzický ovladač! Stačí se postavit před senzor zařízení a to podle důmyslné technologie rozpozná přesně Vaše pohyby a přenese jejich v okamžiku do hry. Letí proti Vám míč? Mávne rukou a odrazte ji. Běžíte na překážkové trati? Přeskakujte překážky jako ve skutečnosti. Boxujete v ringu se slavným Muhammadem Alim? Procvičte si levačkou i pravačky, protože odteď už nebudete mačkat tlačítka a hýbat analogovými páčkami. S Kinectom se ocitnete přímo ve hře!

Nejen na hraní her Vám poslouží tento zázrak moderní techniky. Prostřednictvím Kinectu si jako ve sci-fi románech pouhým mávnutím ruky, nebo povelem hlasu pustíte hudbu, film, jestli si budete procházet Xboxu.

Senzor Kinectu kombinuje technologii RGB kamery, hloubkového senzoru a směrového mikrofonu. Kinect sleduje pohyby celého Vašeho těla a rozpozná i více osob současně. Zábavu si tak užijete sami, i s celou rodinou. Díky RGB kameře je možné snímat i takové detaily, jako je rozpoznávání obličeje. Hloubkový senzor společně s monochromatickým senzorem CMOS umožňuje trojrozměrné snímání prostoru, a to zaručuje, že Váš obraz je do hry přenášen realisticky a tedy nikoli promítnut pouze do 2D plochy. To vše zajišťuje důmyslný software, který se dokáže zaměřit přesně na postavu hráče a ignorovat všechny pohyby a ruchy na pozadí. To vše a ještě mnohem více dělá z Kinectu ovládání a zábavu budoucnosti!

Kinect je kompatibilní s každou konzolí Xbox 360 a společně Vám přinášejí hry a zábavu v úplně novém, neobyčejném podání. Kinect mohou používat všichni bez rozdílu věku.



Kinect Adventures
Hra Kinect Adventures Vás zvedne z křesla a vtáhne vás novým způsobem do hry. Spolu s rodinou a přáteli můžete skákat, uhýbat a překonávat překážky během 20 vzrušujících dobrodružství v exotickém prostředí. Budete spolupracovat při překonávání dunících peřejí, překážkových drah a záchraně podmořské laboratoře, do které vniká voda. Pomocí fotografických momentek a žijících soch můžete vystavovat a sdílet své úspěchy online. Dobrodružství čeká!


Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 6 hodnocení.

Recenze na Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor

Zobrazeno 16 (z 6 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 02. 03. 2013
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 16. 01. 2013
Doporučuji k xboxu jednozančně, rozšiřuje možnosti o aktivní pohyb, nejen sezení na židli před TV:
klady produktu Co dodat, je to super ovladač.
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 02. 01. 2013
super zábava nejen pro děti, hrozí lehká "závislost" :o)
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 29. 12. 2012
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 24. 12. 2012
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 16. 12. 2012
Zobrazeno 16 (z 6 hodnocení)
Celkem stran:   1