Microsoft Xbox One Kinect Sensor + Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10

Cena s DPH
3 459 Kč
Cena bez DPH: 2 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 360767
Microsoft

Microsoft Xbox One Kinect Sensor + Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10


Balení obsahuje senzor Microsoft Xbox One Kinect a adaptér pro připojení ke Xbox One , nebo PC Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10
.


Microsoft Xbox One Kinect Sensor

Zcela nový senzor Kinect pro konzoli Xbox One plně využívá všech výhod moderních technologií. Je přesnější, je intuitivnější a reaguje rychleji. Nebývalá technologie rozpoznávání hlasu, pohledu a pohybu Vám umožňuje ponořit se do her a zábavy jako nikdy předtím. Ke konzoli se můžete automaticky přihlásit, když vejdete do místnosti. Hrou můžete procházet pomocí nenápadných gest. Je to nejlepší senzor pro přenos Skype hovorů.

Technlogy reálné vidění výrazně rozšiřuje zorné pole senzoru. Zcela nová infračervená kamera mu umožňuje vidět i ve tmě. Pomocí pokročilé 3D geometrie navíc pozná, zda ztrácíte rovnováhu.

Technologie reálné pohyby Kinect zaznamenává i nenápadná gesta. Své hry a aplikace můžete proto přesně ovládat i například sevřením ruky v pěst. Nezáleží na tom, zda stojíte, nebo sedíte.

Technologie reálný hlas se díky zcela novému poli mikrofonů zaměřuje na zvuky, které mají pro ovládání význam. Pokročilá technologie potlačení okolního hluku umožňuje senzoru Kinect rozpoznat, koho má poslouchat a to i v zaplněné místnosti. Poprvé navíc můžete pomocí hlasu spustit jakoukoli funkci konzoly Xbox One bez ohledu na to, kde se v systému nacházíte. Můžete proto přepínat mezi jednotlivými funkcemi podle libosti.


  • Kamera s vysokým rozlišením 1080p HD pro Skype volání.
  • Přesnější, rychleji reaguje a poradí si is menším prostorem.
  • Zcela nová infračervená kamera umožňuje vidět i v absolutní tmě.
  • Čtyři mikrofony pro zachycení perfektního zvuku.
  • Pokročilá izolace okolního hluku zlepšuje zpracování řeči během hraní.


    Microsoft Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10

    Užijte si pohodlí a univerzálnost Xbox One Kinect senzoru na Vašem Xbox One S , nebo Windows PC. Ať už budete chtít ovládat Vaši novou konzoli bez zvednutí prstu, nebo používáte interaktivní aplikace na PC. Hrajte hry, při kterých se stanete ovladačem a instantně vytvářejte obrázky, nebo herní klipy. Díky USB 3.0 se připojí k PC a můžete vytvářet zážitky, kterou budou více přirozené, osobité a poutavé, za využití pokročilého snímání kostry na senzoru, zesílené izolace hluku a 1080p HD kamery.


  • Využijte Váš Xbox One Kinect senzor na PC nebo Xbox One S.
  • Jednoduchý proces nastavení.
  • Povoluje vymoženosti Kinect, jako jsou ovládání hlasem, precizní rozpoznávání gest a stopování kostry.


    Produkt vyžaduje pro připojení ke konzole Xbox One , nebo PC adaptér Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10 , který není součástí balení!

  • Recenze na Microsoft Xbox One Kinect Sensor + Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.