Middle-Earth: Shadow of Mordor (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Middle-Earth: Shadow of Mordor (Special Edition) - PS3
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 265498
WarnerEN dabing

Middle-Earth: Shadow of Mordor (Special Edition) [XBOX 360]

Hra Middle-Earth: Shadow of Mordor přináší dynamické herní prostředí, ve kterém budete připravovat svůj osobní plán pomsty, abyste podrobili Mordor své vůli. Děj hry začíná v noci Sauronova návratu do Mordoru, kdy jeho černý Velitelé brutálně popravili Strážců Černé brány. Vy se v roli Talion, Strážce, který ztrácí svou rodinu a vše, co je mu drahé, vrátíte mezi živé díky tajemnému Duchu pomsty. Jak se Talion osobní příběh pomsty rozvíjí, odkrýváte tajemství Ducha, který Vás nutí objevit původ Kruhů síly a postavit se konečnému nepříteli.

Middle-earth: Shadow of Mordor, je nový příběh, který se odehrává mezi událostmi z Hobita a Pána prstenů a přináší živý next-gen herní svět díky systému Nemesis. Všichni nepřátelé, kteří se Vám postaví jsou jedinečné postavy, které se liší svými osobnostmi, silnými a slabými stránkami. Tito nepřátelé se mění po setkáních s Vámi a vytvářejí tak úhlavní nepřátele, kteří jsou jedineční pro každou hru. Vy musíte překonat každého z výrazně odlišných nepřátel, se kterými se setkáte, abyste mohli dominovat v dynamickém světě, který si pamatuje a přizpůsobuje své jednání a rozhodnutí.



  • Ovládněte své schopnostmi a speciální síly a rozpoutejte pomstu v brutálních soubojích na blízko, nemilosrdném plížení se a intuitivním boji na dálku.
  • Podívejte se na svět očima svých jedinečných nepřátel a odhalte podrobnosti o každém z nich, abyste pomohli Talion na jeho cestě za pomstou. Každý nepřítel má svou vlastní využitelnou osobnost, paměť a vlastnosti, které můžete studovat a manipulovat.
  • Obraťte své nepřátele proti sobě samým tím, že jejich přinutíte vraždit, terorizovat, obětovat se, nebo pozorovat. Na základě Vašich činů (a díky systému Nemesis) se každý nepřítel, se kterým se setkáte, liší od jiných a může se vyvíjet, aby se stal Vašim osobním úhlavním nepřítelem.
  • Děj hry se odehrává v době mezi příběhem Hobita a trilogií Pána prstenů, kdy odhalíte původ Kruhů síly a stanete se nejobávanějším bojovníkem v Mordoru.
  • Pokročilé dovednosti a schopnosti a vylepšené zbraně z Vás vytvoří legendu díky systému runových odměn, které jsou vytvořeny v souladu s Vaší strategií a Vašimi unikátními nepřáteli.



    Special Edition obsahuje navíc:

  • Sběratelský steelbook obal.
  • Skin pro Vaši postavu do hry.
  • runu The Hidden Blade Rune do hry.



    Middle-Earth: Shadow of Mordor (Special Edition)





  • Recenze na Middle-Earth: Shadow of Mordor (Special Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.