Might & Magic: Heroes 6 PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55229
Ubisoft

Might & Magic: Heroes 6 [PC DVD]



Dobrodružství hry Heroes 6 začíná 400 let před událostmi hry Heroes of Might and Magic 5 . Ve vzrušujícím epickém příběhu, kdy se Andělé snaží znovu rozpoutat neskončené válku se sejde celá plejáda hrdinů.

Došlo k oživení legendárního generála archandělů, který byl zabit během války ras Starších. Pod záminkou přípravy na invazi Démonů chce získat zpět svoji sílu, zmocnit se Asha a vyhladit svých dávných nepřátel.

Tento generál však podcenil sílu až příliš lidem podobné dynastie Gryf.



  • Užijte si herní systém cenami ověnčené série Heroes of Might and Magic zpracovaný etablovanými vývojáři ve spolupráci s početnou fanouškovskou základnou této herní série .
  • Zažijte unikátní mix tahové strategie a RPG. Prozkoumejte obrovské mapy, shromažďujte suroviny a stavte města. Taktizujte, získávejte nové úrovně pro své hrdiny, najímáte vojáků a připravujte jejich boj na bojových mapách.
  • Ovlivňujte svůj osud. Proveďte hrdinů dynastie Gryf složitou situací. Zvolte si svoji cestu, zvažte své volby a díky novému systému reputace si upravte svůj herní zážitek podle toho, jak chcete.
  • Znovuobjavte bohatost světa her Might & Magic. Objevte fantastické země a stvoření světa Ashan. Užijte si vylepšené 3D scény a exkluzivní nový bestiář.
  • Podělte se s komunitou. Posílejte Vámi vytvořený obsah a soutěžte se svými přáteli prostřednictvím nového a inteligentního rozhraní pro online komunitu.

  • Recenze na Might & Magic: Heroes 6

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.