Might & Magic Heroes 6: Shades of Darkness PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211620
UbisoftEN dabing

Might & Magic Heroes 6: Shades of Darkness [PC DVD]

Století po tragických událostech v Heroes of Might & Magic VI , které zapříčinily hrdinský osud Dynastie, Shades of Darkness popisuje, ve dvou originálních kampaních, klíčové momenty v Ashanskej temné minulosti, které zapříčinily dekadentní budoucnost podzemních lidí a rozhodli o přežití vymírající kultu Pavoučí královny. Rozhodněte o osudu dvou legendárních frakcí-Temných elfů ze žaláře a nemrkomancerovi z Nekropolisu.

Hra je samostatně funkční expanze k původní hře Heroes of Might & Magic VI .

  • Ovládněte síly temnoty-veďte novou frakci ze žaláře na silnici, která rozhodne o osudu Temných elfů, kteří hledají cestu, jak se stát pány podvodu, utajení a vraždy. Jejich budoucnost je spojena s Malassou-dračí bohyní temnoty. Spřátelte se s jejím mysteriózními dětmi-"beztvaré" a pokud na to máte-probuďte její avatarů-legendárních Černých draků!
  • Nový obsah a originální taktiky-zcela nová řada 7 kreatur, nové Hrdinské povolání, nová města a budovy, nový Mount, množství nových artefaktů, schopností a úspěchů.
  • Ashanské nejtemnější cesty-hrajte 2 originální a vzrušující kampaně, obsazeno dvěma oblíbenými rasami a jejich legendárními hrdiny postavenými proti nepřátelům a mýtickým postavám. Objevte fascinující odstíny tmy, které odhalují bohaté fantasy události, které Vám Might & Magic nabízí. Vždy existuje ještě temnější cesta.
  • Shades of Darkness je přesvědčivý závěr k Heroes VI příběhu a nepostradatelný doplněk do sbírky každého fanouška.
  • Ideální způsob, jak poznat kritiky oslavovaný herní styl Heroes of Might & Magic. Shades of Darkness jako samostatně funkční rozšíření představuje ideální vstup do epického světa HoMaM pro každého nováčka.
  • Zažijte unikátní mix tahově-orientované strategie a RPG-prozkoumejte extra velké dobrodružné mapy sbírejte suroviny na stavění neobyčejných míst. Přiveďte svou taktiku k dokonalosti a levelujte své hrdiny, nabírejte nové jednotky a veďte je do boje na taktických bojových mapách.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam!


  • Recenze na Might & Magic Heroes 6: Shades of Darkness

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.