Might & Magic X: Legacy PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 225881
UbisoftEN dabing

Might & Magic X: Legacy [PC DVD]

Po dekádě se Might & Magic vrací jako s lety ověřenými prvky, tak i se zcela novými, unikátními funkcemi. Je to nejlepší RPG své třídy!

V návaznosti na velkolepé události v Might & Magic Heroes VI, budete hrát se skupinou dobrodruhů, zapletených do intrik a politických pletich rozvíjejících se va kolem města Karthi. Město na pokraji rozpadu je obětí konkurenčních frakcí, soupeřících o nadvládu nad ním. Vaše činy budou určovat osud města.

Might & Magic X Legacy je autentický sólo zážitek v klasické RPG z pohledu první osoby. Vytvořte a poveďte svou družinu do vzrušujícího otevřeného světa a bojujte s mýtickými mocnými příšerami na cestách za získáním pradávných magických pokladů!

  • Ponořte se do klasického světa Might & Magic: Prozkoumejte autentickou franšízu, která definovala žánr časný PC RPG her v 80tých letech! Tato klasická a nekonečná RPG se vrací po 11 letech čekání a byla adaptována na dnešní herní standardy, ale respektující klasické očekávání. Stará škola, nová pravidla!
  • Vytvořte si vlastní družinu: Převezměte kontrolu nad týmem čtyř dobrodruhů vybraných ze čtyř různých ras. K dispozici je až 12 povolání, každá se svým vlastním systémem schopností. K dispozici máte tisíce kombinací!
  • Vytvořte si vlastní taktiku : Prostřednictvím tahové hratelnosti vybudujte své vlastní taktiky, poražte příšery a unikátních bossů, splňte množství jedinečných úkolů, levelujte své postavy a získejte nové mocné artefakty.
  • Objevte nové části Ashanu: Prozkoumejte Agyn Peninsula-zcela nové, neprozkoumané prostředí v Might & Magic světě. Poznejte jeho epické divočiny a obyvatel, kteří skrývají nejedno překvapení.
  • Prozkoumejte zvrácené dungeony : Vydejte se na cesty napříč nebezpečnými dungeonů, městy, labyrintem plnými pastí a řešte záhady, které Vám nemálo potrápí mozek. Nezapomeňte-nikdy nevíte, co se může skrývat za rohem!



  • Recenze na Might & Magic X: Legacy

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.