Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PC DVDMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS4Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX ONEMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX 360Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - NSW
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 359176
TelltaleEN dabing

Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [PS3]


Staňte se hrdinou ve velkém dobrodružství světa Minecraft. Vydejte se na nebezpečnou pouť napříč světem Over World, do nekonečna a ještě dál. Během EnderConu doufáte, že se setkáte bojovníkem Gabrielem, ale zjišťujete, že něco není v pořádku. Rozpoutal se teror a vy se musíte vydat hledat rád kamene, pokud chcete zachránit svět před určitou zkázou. S týmem přátel po Vašem boku a s krajem, který nutně potřebuje hrdiny, budou Vaše rozhodnutí-to co řeknete a uděláte-rozhodovat o celém příběhu, takže si Vaše volby pořádně promyslete! Všech osm epizod ze série na jednom disku, úplně poprvé, všech pět epizod z první série a všechny tři epizody, které obsahoval Adventure Pass.

Disk obsahuje první epizodu a přístup k dalším čtyřem epizodám, které jsou k dispozici ke stažení ze služby Xbox Live !.


  • Hra vytvořená gigantem adventur, Telltale Games, který se spojil s tvůrcem Minecraftu, Mojang.
  • Příběh se bude odehrávat podle Vašich rozhodnutí: co řeknete lidem (a jak jim to řeknete), a co se rozhodnete udělat v případech vzrušující akce udělají tento příběh Vaším vlastním!



  • Recenze na Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.