Monster Energy Supercross 6 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Monster Energy Supercross 6 - PS4Monster Energy Supercross 6 - PS5
Cena s DPH
1 199 Kč
Cena bez DPH: 991 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 455858
MilestoneEN dabing

Monster Energy Supercross 6 [Xbox Series X|S]

 

Bonus pro všechny předobjednávky

Předobjednejte si hru Monster Energy Supercross 6 a získejte následující obsah:
  • Pixel Blast Pack
  • Thunderstorm Pack

O hře

Originální hra Monster Energy Supercross 6 se vrací s veškerým oficiálním obsahem ze superkrosového mistrovství 2022. A nejen to: přináší nové herní režimy, Supercross Park, Rhythm Attack, kompletní cross-play na konzolích a nový systém online hodnocení , takže nabídne dosud nejrealističtější, a přesto přístupnou kapitolu.

Klíčové vlastnosti

  • JÍZDU SI MŮŽE UŽÍT KAŽDÝ
    Hra své dveře otevírá hráčům všech úrovní schopností jako nikdy předtím. Začátečničtí závodníci i ostřílení hráči v Supercross 6 najdou to, co mají rádi. Díky cenným tipům od nového trenéra Jeremyho McGratha a lekcím na Supercross Academy bude přístup k základům pro nováčky jednodušší, zatímco zkušení hráči najdou cestu ke svému kompletnímu potenciálu.

  • SLÁVA A ZÁBAVA V DOKONALÉ ROVNOVÁZE
    Soutěžte proti Tomacovi, Andersonovi, Stewartovi a všem dalším slavným závodníkům z oficiálního mistrovství 2022, rozvíjejte svou kariéru a vyšplhejte po žebříčku až k titulu šampiona. A když budete potřebovat rychlou injekci adrenalinu, užijte si napínavý závod 1v1 díky novému režimu Rhythm Attack, nebo vyzvěte své kamarády v duelech na rozdělené obrazovce. Potom si dejte přestávku od náročné konkurence a objevte nový obrovský Supercross Park s 5 různými oblastmi, které prověří vaše schopnosti nebo vám obnoví dokonalou kondici pomocí výzev týkajících se systému Rider Shape.

  • TOTO JE POUZE VAŠE CESTA
    Přizpůsobte si závodní pomůcky a upravte si zatáčení, brzdy, plyn a kalibrujte schopnosti svého závodníka pomocí stromu schopností, aby váš zážitek odpovídal vaší představě o zábavě. Potom vyjádřete svůj styl pomocí stovek kosmetických možností pro svého závodníka a motorku. Popusťte uzdu kreativity pomocí editoru helmy a uznávaného editoru tratí, sdílejte své návrhy a tratě online – napříč všemi platformami – nebo si stáhněte ty, které se vám líbí nejvíc!

Trailer

Recenze na Monster Energy Supercross 6

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.